Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Ünal başkan hergün bir transfer açıklayacağız demişti, bugün akşam ona güvenerek birşeyler olur mu acaba diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Kayseri, Eskişehir ve Sivas'a gereğinden 1 kuruş fazla para kazandıran yönetici olursa, hakkım varsa haram olsun!
zamaninda en büyük amrabat savunucularindan biri olan Onur Yilmaz da Amrabatin kazmanin önde gideni oldugunu anladiysa, ne mutlu bana
not: amrabatin bize gelmeden önce kazmanin önde gideni oldugunu iddia etmistim, tabi cogu kisi hemen üstüme cullanmisti. Kazma kazmadir, baska takimdayken de belli olur kazma oldugu, illa sende oynamasina gerek yok, kazmaligini anlamak icin.
öylede arkadaşım Eskisehirspor ile kayserispora sabriyi hakan baltayı bedava versen almaz inan pazarlayamazssın ama cıkartıkları oyuncular elimizdekilerden iyi mecbursun ederinden fazla vermeye
yönetim cingen pazarlığı yapmasa yerli kalitesi kesinlikle bizde olur
Bu kadar kazma değildi ya, bu kadar değildi yani. Ilk geldiğinde de biraz daha etkiliydi (ManU maçı vs.) Ama yani son dönemde kazmadan da öte futbol oynuyordu. Sanki agzindan ağaç gövdesi sokmuşlarcasına hareket ediyordu. Izlemeye tahammül edemiyorsun. Biraz estetik yahu, biraz
Ben nedense bu dönem tepkiliyim yönetime transfer konusunda.
Alex Telles yazilanlara göre harika. Zaten o bölge ihtiyacimiz var bir. Sesimi cikartmam.
Ama Hajrovic konusunda gercekten hayal kirikligina ugradim. Ben Hajrovic'i seyretmedim, videolardan izledim. Orta seviyelerde gibi. Ama yerli olacak diye ve bizi sinirlama konusunda rahatlatacak diye inanilmaz sevinmistim.
Son haberlere göre yabanci statüsünde oynayacak. Yani bu transferin anlami nedir? Umarim sezon sonu yerli satüsüne gecer. Cünkü biz 12 milyona aldigimiz daha yetenekli Bruma'yi oynatamiyoruz. Yabanci sinirlamasini iyi degerlendirmek gerek.
He yarin sinirlama kalkar, 100 tane böyle oyuncu alsak birsey demem. Ama bu sinirlama ve sartlar altinda yapilanma cok önemli. Yoksa CLde basari zor.
amrabat her zaman ayni seviyedeydi. Hic bir macta iyi oynamadi. Kazmanin önde gideni. Savunulacak hic bir yani yok. Nerden tutarsan tut elinde kaliyor.