Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Bende ona baya sinirlendim de , altyapıdan yetişmiş 4 oyuncu zorunluluğu var.
Altyapı oyuncu kaynıyor. Hani aydın 11 oynasa eyvallah ama 18'de bile yok adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende ona baya sinirlendim de , altyapıdan yetişmiş 4 oyuncu zorunluluğu var.
Hajronun yetenekli oldugunu nerden anladiniz ya![]()
Senin beğenmemenden anladık
Altyapı oyuncu kaynıyor. Hani aydın 11 oynasa eyvallah ama 18'de bile yok adam.
İşte Sabri , Semih , Aydın , Emre Çolak 4'lüsü kadroda olmak zorunda...
Ama Emre ve İbo çıkarsa ikisine yol açabilirsin.
Fatih Terim'i hep şey diye bilirdik hakedene formayı veren...
Tam tersini yaptı ilk sene hariç
Grashoppers basın sözcüsü bile bu çocuk için bizim için büyük bir kayıp değil,zaten verimsizdi 1-2 aydır demesidemi tesadüf. adam 12 maç oynamış sadece 2 tanesi 90 dk.
Çık oyna yerine o kadar çok konuşmayı biliyosan ?
Grashoppers basın sözcüsü bile bu çocuk için bizim için büyük bir kayıp değil,zaten verimsizdi 1-2 aydır demesidemi tesadüf. adam 12 maç oynamış sadece 2 tanesi 90 dk.
ben pek öyle düşünmüyorum, yıllarca milli takıma kendi takımında oynayamayan kazımlari tümerleri, emre aşıkları çağırdı hep...Fatih Terim iyi hoş ama takıntılı bi adam tuttuğu adamı kötü de olsa takıma çağırıyor veya bırakmıyor (en yakın örnek aydın)
Al işte. nasıl bir zihniyet bu arkadaşım. adamın eski kulubünden onun için gelen bu yorumu paylaşamazmıyım. Sanki bir dünya yıldızını yerden yere vuruyorum. eleştirmek benim hakkım renkdaş ben taraftarım.