Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yattık kalktık hala Hayro'yu aşağılıyorsunuz be. Tamam ilk maç bekleneni veremedi de ne bu öfke. Arkadaş Hayro'nun üstünden 100 mesaj kasmıştır heralde. Önümüzde daha çok maç var bekleyin bakalım biraz daha. İtin şeyine sokmanın lüzumu yok 45 dk'da. Yanındaki adamların ismini bile bilmiyor daha adam.

Hajrovic için hem ölçü hem de değil bu tarz maçlar.

Ölçü ne?

Genellikle genç diye tabir ettiğimiz oyuncular ilk oynadıkları maçta her şeyi ben yapayım derdine düşerek normalinden fazla hata yaparlar. Onda da bu gözlendi. Ama işte aması var.

Birincisi topsuz oyunda Hajrovic yok. Yani sadece ayağına veya koşu yoluna pas gözlüyor. Teknik olarak üst düzey değil gibi ama daha yorum yapmak için de erken sayılır bu konu da.

Şutları için ise eğer dünkü gibi her maç 4-5 şut deneyip sene de bu tarz 3-4 gol atan bir isim ise onu kariyerinin başında ilk 1-2 sene Sabri bile yapmıştı. Ama ben iyi şut çektiğini sadece bu maçlık heyecan olduğunu düşünüyorum yine de.

Bunlar dışında saha duruşu olarak bana 2.5 sene önce gelip 6 ay sonra gönderdiğimiz Stancu gibi olacak geldi. Yani potansiyel olarak Anadolu kulüplerinde oynayabilecek standartta gibi.

Bruma ile kıyaslayanlar olmuş. Bruma çok daha haraketli ve hızlı bir oyuncu. Koordinasyon sorunu yüzünden istediklerini yapamıyor ama potansiyel olarak bana kalırsa arada en az 2 gömlek fark var.

Türk olursa ve biraz üst seviyeye çıkabilirse rotasyonda iş yapabilir. Ama yabancı olarak kalırsa en geç sezon sonu kiralanır. Ve hatta bana göre eğer Amrabat-Riera gitmezse (ki Riera umarım gitmez), o zaman bu sene bile yeni almışken kiralayabiliriz süpriz yaparak.

45 dakikada Hajrovic'i itin bir tarafına sokmuşsunuz , şaşırdık mı hayır.

Dün golü ve/veya asisti olsa yorumlar 180 derece değişecekti.

İşte Sabri , Semih , Aydın , Emre Çolak 4'lüsü kadroda olmak zorunda...

Ama Emre ve İbo çıkarsa ikisine yol açabilirsin.

Onu diyorum ben de altyapı da oyuncu var. İbo'da pynamıyor, aydın'da o zaman sözleşme imzalamanın amacı ne? İbo'yu yaz listeye bitsin. Hee yaş sınırı felan varsa bilemem tabii.

Fatih Terim'i hep şey diye bilirdik hakedene formayı veren...

Tam tersini yaptı ilk sene hariç

ben pek öyle düşünmüyorum, yıllarca milli takıma kendi takımında oynayamayan kazımlari tümerleri, emre aşıkları çağırdı hep...Fatih Terim iyi hoş ama takıntılı bi adam tuttuğu adamı kötü de olsa takıma çağırıyor veya bırakmıyor (en yakın örnek aydın)

Grashoppers basın sözcüsü bile bu çocuk için bizim için büyük bir kayıp değil,zaten verimsizdi 1-2 aydır demesidemi tesadüf. adam 12 maç oynamış sadece 2 tanesi 90 dk.

Yok öyle birsey. Hajrovic´in 2 senedir Grasshoppers icin ne kadar önemli bir futbolcu oldugunu herkes biliyor.

Iyidir, kötüdür, ben su anda yorum yapamam. En azindan bir kac mac sabretmek gerekir diye düsünüyorum.

Özellikle Arena´daki maclarda, ligde, cok faydali olacagini düsünüyorum.

Yekta'yı Selçukla rekabete sokmayan Fatih Terim'e selam olsun...

Adam her oynadığı maç çıtasının altına düşmüyor..Mancini düzenli forma verirse zorlar şu halde ki Selçuğu

ben pek öyle düşünmüyorum, yıllarca milli takıma kendi takımında oynayamayan kazımlari tümerleri, emre aşıkları çağırdı hep...Fatih Terim iyi hoş ama takıntılı bi adam tuttuğu adamı kötü de olsa takıma çağırıyor veya bırakmıyor (en yakın örnek aydın)

İşte onu dedimya bende aynı şeyi söylüyorum.

Al işte. nasıl bir zihniyet bu arkadaşım. adamın eski kulubünden onun için gelen bu yorumu paylaşamazmıyım. Sanki bir dünya yıldızını yerden yere vuruyorum. eleştirmek benim hakkım renkdaş ben taraftarım.

Boş yorumlar bunlar...

Sneijder takımın en iyi oyuncusu 90 dakika oynadığı maç sayısı en fazla 3'tür..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt