Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren gelmesin bu kadar aptalca pazarlıklar yapılacaksa avrupada forvet kaynıyor gidip Eren ile uğraşıyoruz sanırsın Ibra

Gerekirse forvet de alınmasın yetti artık lüzumsuz birine 8 milyon yatıracağımıza Sinan oynasın Berk de yedeği olsun altyapıdan 1 golcü daha getirelim ocak ayına kadar idare eder zaten ne bu ya kıytırık Eren için kaç takla atıyoruz

Donk gayet bize yardımcı oluyor o da yedek kalsın ama Umut böyle kepazelik yapacaksa futbol hayatını bitireceksin bu adamın defolsun gitsin a2 de bile antremana çıkmasın alsın parasını naparsa yapsın boğazından geçiyosa o 'karakterli' topçumuzun buyursun yesin.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adrian Ramos müthiş bir transfer olur ama düşünen bile yok, Dortmund bu kadar ofansif adam almışken elden çıkarır. Benim korkum Gomezden gelecek para ile Beşiktaş alsın Ramosu biz yine izleyelim.

Ya sevgili kardesim donk ile umut iki yıl takimda yatacak ile k.pasaya yillik ucretlerini odeyip göndermek ayni sey.Cok mu kiymete bindi Eren,dunyada Eren'den iyi ve az maliyetli tonla oyuncu var.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak sevgili kardesim baska adammi kalmadi dersen gitsinler 1-2 m ye scout transferi yapsinlar dersen eyv. Ama eren'i illa alcak bunlar ve bu alim sirasinda bi iki yeteneksizin maasini odeyerek gondermek ve 1.2 bonservis vermek en karlisi matematik hesabi net. Suanki maliyet 4+4.8. Diger maliyet 1.2 + 4.8... hic faydalanmayacagin iki adam yuzunden niye kasadan 2.8 daha fazla ciksin ? Illa eren mi alinmali oras apayri bi konu. Ama bu adamlar ereni alicaklar bu belli ve illa alincaksa en azindan umutla donku gonderip almak daha mantikli bu.

SM-G360H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam donkun 2 umutun 1 sonucta kasadan cikacak para 4.8 her turlu cikacak bu hayatta gitmez bu ikisi enayimi gitsinler. En azindan bonservisten dusecektik öbür türlü.

6 ay önce aldığımız adamı üzerine 3 milyon euro verip niye gönderiyoruz. Bunu isteyen ve 4 ay sonra serbest olduğu halde 2.5 milyon euro veren gerizekalı hesaplamayı bilmeyen kim ise o versin parasını gitsin cebinden karşılasın. Ok diyelim.

2 kuruş beyin yok taraftar dedi umutla olmaz yapmayın etmeyin uzattırmayın menajerini çağırıp zamanında anlaşın diye.

Kimin yüzünden yönetmeyi bilmeyen herifler yüzünden

Umut 1.8
Donk 2.5 +750 bin +1.5 +1.5 girdi

Çıldırmamak elde değil ya.

boyle adamlara boyle ucuk anlaşmalar yapmazsan defolup gitmezler utanmada yok bunlarda asgari ucretle çalişip maca gelen bileklık alan toplumdan utanacaklarmı hayır

Sanki Eren bedava oynayacak en az 2.2 milyon euro da Eren alcak bizden.Sadece bonservise takilmayalim yillik ucretide ayrı bir fiyasko.Eren capsizini Zlatan yaptilar resmen

Şu ligden adam almayacaksın arkadaş bunu anlamamız lazım artık..fb bjk adam.getirdi kaç tane dışardan bizimkiler sadece burdan almaya çalışıyor

Eger 5-6m veya takasta kullanacak isimlerin maaşlarini biz odeyeceksek vazgecin baska forvet mi yok

Biri dursun'a yabanci kuralinin kalktigini soylesin

Ulan siz değilmiydiniz Donk'u alın diye algı oluşturan aldılar şimdi niye istemiyorsunuz ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 ay önce aldığımız adamı üzerine 3 milyon euro verip niye gönderiyoruz. Bunu isteyen ve 4 ay sonra serbest olduğu halde 2.5 milyon euro veren gerizekalı hesaplamayı bilmeyen kim ise o versin parasını gitsin cebinden karşılasın. Ok diyelim.

2 kuruş beyin yok taraftar dedi umutla olmaz yapmayın etmeyin uzattırmayın menajerini çağırıp zamanında anlaşın diye.

Kimin yüzünden yönetmeyi bilmeyen herifler yüzünden

Umut 1.8
Donk 2.5 +750 bin +1.5 +1.5 girdi

Çıldırmamak elde değil ya.
Cok haklisin yerden göğe kada ama madem aldılar e bize bi katkıları da yok en azından bonservisten dussunler zararın neresinden donsek kardır diyorum suan. Gecen sene umut da donk ta alinirken cildirdim serefsiz yonetim yatacak yerler yok.

Galiba Eren için o teklif doğru her yer yazıyor. Rezillik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan siz değilmiydiniz Donk'u alın diye algı oluşturan aldılar şimdi niye istemiyorsunuz ?

Donk'u Umut'u bedava alın dedik doğru.Ama enayi gibi yıllık ucretlerini de bizden alın demedik.

Donk ve Umutun yıllık ücreti bonservis olarak ödenir bence,yani yıllık ücret 0 olur

Bunu ffp anlaşması yapmaya gitmeden donk'a 2.5 bonservis ve denizliye 3 milyon euro kaptıran adam mı düşünecek. Hiç sanmıyorum ve kabul etmiyorum. Gitsin kasımpaşaya sponsor olsun kendi pisliğini temizlesin.

Kasımpaşaya kulübümün sponsor olmasını istemiyorum. 1 senede 10 milyon euro yatırmış olacağız adamlara öyle kerizlik varsa senede 100 bin dolar da ben isterim.

Paşa teklifi kabul etmemiş çöpleri ne seven varmış be hem Eren'i alıp hemde ftf için 1-1.5 milyon eu elimiz rahatlıcaktı. Hayırlısı artık.

Bunlar Eren'e bu kadar para verdikten sonra artık başka yabancı forvet beklemeyelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

boşverin yatarsa yatsın eren işi. resmen alay ediyor kasımpaşa bizlen. bu umut gerizekalısınıda allah bildiği gibi yapsın. ulan istenmiyorsun işte adam ol git işte bi yerlere

Donk'u Umut'u bedava alın dedik doğru.Ama enayi gibi yıllık ucretlerini de bizden alın demedik.

Olm ayılıp bayılıyordunuz adama Kasımpaşa'da aldığı paraya mı oynayacak sanıyordunuz ? Bir siz akıllısınız memlekette

yalnız
umut ve donk u kimse almaz paşa paşa öderiz maaşlarını
ulan dursuuuun !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt