Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan ne sacma ne beyinsiz adamlar var burada. Su transfere ve ayrintilarina sevinen net beyinsizdir benim gözümde.

Kaziklaniyoruz bu yetmezmis gibi bir de taraftarimiz seviniyor kaziklanmamiza. Bu kafalar oldukca bu kulübü her sekilde bok götürür zaten birsey de degismez.

-Prestij
-Daha iyi imkanlar
-Belki de 1 sene sonra ş.ligi arenası
-Ateşli taraftar
-Aynı şehir.

Yeterli bir sebep bence.

Eto'o 3 milyon euro alıyor antalyadan beşiktaşa gitmek için 5 falan istemeli bu mantıkla o zaman. Daha iyi kulüp ve eto'o kalitesi
Hani nerede

Ateşli tarafta

Daha iyi imkanlar

Şampiyonlar ligi

Madem bunlar varda niye daha az para istememiş bu vatandaş

Etoo bir dünya yıldızı tabikide 3 milyona yakın parayla oynayacak Donkla Etoo transferi arasında ne istediğini ve ne alacağını bilmek gibi bir fark var.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Lucas Leiva transferini imza aşamasına getiren Galatasaray, bir diğer orta saha Tolga Ciğerci için de görüşmelere başladı. (NTV Spor)

Lan ne sacma ne beyinsiz adamlar var burada. Su transfere ve ayrintilarina sevinen net beyinsizdir benim gözümde.

Kaziklaniyoruz bu yetmezmis gibi bir de taraftarimiz seviniyor kaziklanmamiza. Bu kafalar oldukca bu kulübü her sekilde bok götürür zaten birsey de degismez.
ya dursunu linç etmemek için sebep söyleyin artık ben deliriyorum burada.. herif saatli bomba gibi bu oyuncular beni çileden çıkartıcak umut ve donk ne yapmışta gitmek istemiyo hainler sürüsü

Eren'in Donk ve Umut haric maliyeti yaklasik 11 milyon euro.2.2 den 4 yillik sozlesme zaten 9 milyon euro yapar.2 milyon euroda bonservise versen 11 eder.5 milyon euro bonservis ile yillik 1.5 milyon euroya Eren'den cok daha iyi ve genc bir oyuncu alabilirsin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu durumda en büyük sorun maalesef gönderilemeyen futbolcular , bu heriflerle yapılan anlaşmalar vs vs bir sürü sorun var . Hoca istemiyorum diyor hadi gönder gönderebilirsen. Donk kasımpaşadayken kötü futbolcumuydu hayır ama bizde aşı tutmadı . Tsl içinde yapılan transferler maalesef tutması zor transferler . Uzun zamanda beri ligaltı takımdan gelen bizde tutan giden adam hatırlamıyorum cidden .

Benim anlamadığım niye inkar ediyorsunuz Donkla Melo kıyaslamalarını. Donk Melo'dan daha iyi laflarını arkasında dursanıza adamın

Millet bakın artık şu ligden topçu alınmaması gerektiğini anlamak için diğer anadolu kulüplerinin bize kaç tane daha kazık sokması gerekiyor. Son 5 yılda verim aldığımız yerli yabancı fark etmez Selçuk, Burak ve Engin dışında 1 adam sayamıyorum. Üstüne birde giren kazıklar ve efsane maaş artışları...

Daha 1 hafta önce Pato 3 milyon bonservise gitti max maaş 2.5dir. Ya bu gereksizleri gondermek için para vermek veya başka bir gereksiz almak neyin kafası? Ulan atarsın A2ye ne de olsa parasini biz veriyoruz başka yere gitsede. Dersin ki sana maç falan yok çürü burda. O da son gün bakar belki tırsarda başka klübe gider. Ha gitmezse parasini veririz 1 yıl 2 yıl artık neyse... Zaten Kasımpaşa alsa bile yine biz parasini vericez. Bir de Eren gereksizi 1.2 bonservis artı 2.2 maaş ne ama yani abartmayın bu kadar saçmalanmaz.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anlamadığım niye inkar ediyorsunuz Donkla Melo kıyaslamalarını. Donk Melo'dan daha iyi laflarını arkasında dursanıza adamın

Donk diye ölenler sus pus oldu zaten. Su an gitmesini en cok isteyenler onlar.

Müstehak bize, izlemeden bilmeden topcu istersen böyle olur. Iste bu yüzden basindan beri karsiydim Donk transferine.

Poldi hala gelmedimi 1 agustosa kadardı izni hiç haber çıkmadı üstelik hala tatil fotosu paylaşıyor

sezon sonu sözleşmesi bitecek olan donka 2.5 milyon euraya verip 6 ay sonra bedavaya kasımpaşaya artı donkun 2 yılllık maaşını da biz ödeyeceğiz, böylece donk transferinde 2 x 1.5 milyon euro , 2.5 milyon euro bonservis ,geçen yıl ödediğimiz 1 milyon euro = 6.5 milyon euro , evet yarım sezonluk donkun maliyeti 6.5 milyon euro..

totalde

kasımpaşanın eksisi: eren derdiyok (2014 yılında 2.5 milyon euro bonservis verdiler)
kasımpaşanın artısı: maaşsız umut bulut(!) + 1.2 milyon euro + 2.5 milyon euro donk bonservisi + donkun 2 yıllık maaşı

özet olarak eren derdiyok maliyeti ( donk için ödenen toplam 6.5 milyon euro artı u.bulutun 1 yıllık maaşı 1.9 milyon euro artı 1.2 milyon euro derdiyor bonservisi = 9.6 milyon euro ...

evet eren derdiyokun Galatasaray maliyeti sadece bonservis için maliyeti 9.6 milyon euro artı kendi maaşları ..
son olarak eren derdiyok için ödenen en yüksek bonservis bedeli kendisinin en formda olduğu dönemde hemde 4-5 yaş daha genç iken 7.5 milyon euro...

işte Galatasaray nasıl batırılıyor,batırıldı net delili, Galatasaray için kuruş harcayan kerizdir..

Maalesef başımızda çapsız dursun olduktan sonra işimiz zor . En sonunda otelini bastırtacak taraftara olacağı o .

Üstüne bir de Erenle 3-4 yıllık sözleşme yaparlar, min. 2 mil euro/yıl, ondan sonra da 1-2 yıl sonra Ereni göndermek için uğraş dur, oh mis.

Beyler biz anlamadık olayı Burak Yılmaz en azından efendi gibi gitti para kazandırarak hain umut ve donk para yemeye alışmış şimdi gitmez tabii tatlı geldi .

Biride ciksin desin yahu ereni almassak umutla donk ne olucak maaslarini odemicezmi ? Herkes anlasin artik unut donk benzeri oyunculari yollucaksan ustune para vermen lazim

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erene yıllık 2 m nedir allah aşkına çöp çıkarsa yine satamayız.

Bu sene 1.8 devamında 1.5 gayet makul olur.

Biride ciksin desin yahu ereni almassak umutla donk ne olucak maaslarini odemicezmi ? Herkes anlasin artik unut donk benzeri oyunculari yollucaksan ustune para vermen lazim

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umutla donkla sözleşme yapan benmiyim.. dursun yaptı şimdi onların maliyetlerini klübün üzerine yıkıyor..

sezon sonu sözleşmesi bitecek olan donka 2.5 milyon euraya verip 6 ay sonra bedavaya kasımpaşaya artı donkun 2 yılllık maaşını da biz ödeyeceğiz, böylece donk transferinde 2 x 1.5 milyon euro , 2.5 milyon euro bonservis ,geçen yıl ödediğimiz 1 milyon euro = 6.5 milyon euro , evet yarım sezonluk donkun maliyeti 6.5 milyon euro..

totalde

kasımpaşanın eksisi: eren derdiyok (2014 yılında 2.5 milyon euro bonservis verdiler)
kasımpaşanın artısı: maaşsız umut bulut(!) + 1.2 milyon euro + 2.5 milyon euro donk bonservisi + donkun 2 yıllık maaşı

özet olarak eren derdiyok maliyeti ( donk için ödenen toplam 6.5 milyon euro artı u.bulutun 1 yıllık maaşı 1.9 milyon euro artı 1.2 milyon euro derdiyor bonservisi = 9.6 milyon euro ...

evet eren derdiyokun Galatasaray maliyeti sadece bonservis için maliyeti 9.6 milyon euro artı kendi maaşları ..
son olarak eren derdiyok için ödenen en yüksek bonservis bedeli kendisinin en formda olduğu dönemde hemde 4-5 yaş daha genç iken 7.5 milyon euro...

işte Galatasaray nasıl batırılıyor,batırıldı net delili, Galatasaray için kuruş harcayan kerizdir..

yerden göğe kadar haklısın kardeşim ancak ticarette aldığın malın aldığın fiyatı değil, güncel değeri önemlidir..
bizim MALLARımızın ederi yok şu an, 2,5 milyar verilmiş bir 1phone 6 ay 1 sene sonra satarken aynı parayı etmesini bekleyemezsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt