Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne baskisi yaw transfer falan yapmasin bu beceriksizler

Sirf senin hayallerin gerceklesecek diye dursun batirsin mi kulubu

Arda , Sergen kardeşimize gıcık mısın ; yoksa seviyor musun? Gerçekten merak ettim, sevdiğin için takılıyorsun bence :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

mecbur muhammet yeşilyurt a takım kadrosuna alınacak.çok da iyi olur.

01e5900f89b2f24e7c41c444d61c8784.jpg

H.O buyuk transfer

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dinozorların devri bitmiş diyorlar.
Bizim divan kurulunda nat geo wild çekerler ....Haberleri yok...

El uliminato divan üyelerimize laf söylemek yakışıksız. Ereni iptal ettirip tek umut bulutla yola devam ettirirler. Ayağınızı denk alın hiç acımazlar vallahi.

6bbd694ebcb299f0df89690709ac9a2f.jpg

Abimle oturduk herta maci izliyoruz kimse bizim Galatasarayliligimizi sorgulamasin. Tolga baya iyi oynuyor

1905

Herkese hayırlı geceler... Leiva ile ilgili gelişmeler var mı bide ciğerci geldi diyen de var son durumu özet geçebilen biri varsa çok hayıra girer :D

6bbd694ebcb299f0df89690709ac9a2f.jpg

Abimle oturduk herta maci izliyoruz kimse bizim Galatasarayliligimizi sorgulamasin. Tolga baya iyi oynuyor

1905
Geçen sezonun maçımı?
Hannover rakip ise değiştirin maçı :) geçen yılın Hannover takımı kadar leş bir takım görmedim almanya'da. Bizim ligde bile kümeye düşe bilirdi belkide

Bir tolgay arslan degil ama is yapar tolga

Veli kavlak Türkiye liginde is yapti tolga mi yapmayacak

Sarı-kırmızılı kulübün her ay düzenlediği olağan Divan Kurulu toplantılarının Ağustos ayında yapılacak olanı ertelendi.

SICAK VE YAŞ ENGELİNE TAKILDI

Bugün düzenlenen Temmuz ayı Divan Kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda, Ağustos ayındaki Divan Kurulu toplantısı hava sıcaklığı ve yüksek yaş ortalaması nedeniyle Eylül ayının ikinci yarısına ertelendi.,

Zaytung haberi gibi görünebilir kaynak en son haber...

Yani yapsaydınız ulan belki bir kaçınız ölürdü ....

Geçen sezonun maçımı?
Hannover rakip ise değiştirin maçı :) geçen yılın Hannover takımı kadar leş bir takım görmedim almanya'da. Bizim ligde bile kümeye düşe bilirdi belkide
Top alisverisi kosu mesafesi davranislari falan beni ilgilendiren takimdan banane.d surekli hareketli kosuyor iki ceza sahasi arasinda . Ayagi iyi uzun paslari efsane cok guzel aciyo oyunu. Bu adam sakatlanmasa zaten bize gelmezmis .

1905

Top alisverisi kosu mesafesi davranislari falan beni ilgilendiren takimdan banane.d surekli hareketli kosuyor iki ceza sahasi arasinda . Ayagi iyi uzun paslari efsane cok guzel aciyo oyunu. Bu adam sakatlanmasa zaten bize gelmezmis .

1905
Hangi sezonun maçlarını izliyorsun? Sakatlığı 2 sene öncesine dayalı da ondan soruyorum. Sakatlık yaşadı sezon öncesi met ediliyordu zaten burda da baya

Hangi sezonun maçlarını izliyorsun? Sakatlığı 2 sene öncesine dayalı da ondan soruyorum. Sakatlık yaşadı sezon öncesi met ediliyordu zaten burda da baya
3 ay oncesinin maci . Adamin kronik sakatligi yok ama surekli baska baska yerlerinden sakatlanmis. Hocasinin bu yaz ki aciklamasi tolga bu yaz cok guclendi seklinde. Yani umut pompalamaya calismiyorum da. Jpk demisler onun iki uc gomlek ustu. Leiva selcuk wesley orta sahasini belki kesemez ama cok guzel transfer olur olursa

1905

3 ay oncesinin maci . Adamin kronik sakatligi yok ama surekli baska baska yerlerinden sakatlanmis. Hocasinin bu yaz ki aciklamasi tolga bu yaz cok guclendi seklinde. Yani umut pompalamaya calismiyorum da. Jpk demisler onun iki uc gomlek ustu. Leiva selcuk wesley orta sahasini belki kesemez ama cok guzel transfer olur olursa

1905
Tolgayı bende fena bulmuyorum zaten de kendisine iyi bakmıyor.
Demek istediğim o Hannover maçıyla umut bulut bile yıldız olabilir belki. Çok kötü takımdı bunlar gerçekten sezon boyunca.
Daha dişli rakiplere karşı izlemek gerekir
Yetenekleri tartışılmaz ve jpk ile hiç alakası yok dediğin gibi. Seviye farkı baya mevcut

Son düzenleme:
Tolgayı bende fena bulmuyorum zaten de kendisine iyi bakmıyor.
Demek istediğim o Hannover maçıyla umut bulut bile yıldız olabilir belki. Çok kötü takımdı bunlar gerçekten sezon boyunca.
Daha dişli rakiplere karşı izlemek gerekir
Haklisin ama bizim ligimizin kalitesi de ortada boyle fiziksel olarak guclu bi adam ayagi da iyi ne biliyim icime sindi.
Gelirse izleriz insallah

1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt