Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle arşivleri biraz karıştırdım da,şampiyonluğun en çok yakıştığı,Şampiyon unvanının en çok oturduğu takım gerçekten biziz,boşuna Türk futbolunun lokomotifi demiyorlar bize.Yönetim şu takımın içine etme,al bir taş gibi ön libero bir de santrfor işte.Yine tahtımıza kurulalım.

forum ahalisi konuya dönsün diye video paylaşıyoruz 2-3 dost yorum yapıyor. hakaret küfür tartışmayı bırakıp biraz sohbet etsek renktaşlar?

La havleee ?

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Hakana bir dahakine kural ihmal ettigi takdirde MYC yerine Emrahin önerdigi ismi verme cezasi öneriyorum

~tap

@futbolLeaks: Lassana Diarra'nın önceki iki kulübüyle olan sorunlarının Galatasaray'ı etkilemeyeceği avukatlar tarafından yöneticilerle paylaşıldı.Galatasaray yönetimi yeni bir skandala imza atmamak için çok tedbirli davranıyor. Avukatlar onay verse de Dursun Özbek henüz ikna olmadı.Galatasaray kulübü yöneticileri yarın Lassana Diarra'yla son görüşmesini yapacak.Yönetici Levent Nazifoğlu Dursun Özbek'i bu transferi gerçekleştirmek için zorluyor.

Bu Diarra'nin cezasini niye onu transfer edecegi takimlara mal etmeye calisiyorlar. Kendi sucu kendi ödemeli o parayi.

Marsilya'ya transfer olurken o cezayi Marsilya ödemezken iyiydi ama, simdi bize kitlemeye calismasinlar sakin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt