Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Sabri gönderiliyor diye uA çıkıp Riekerink istifa derler ilk maçtan. Allah bildiği gibi yapsın hepsini ne diyeyim ? Kafayı yememek elde değil yahu. BALIK BAŞTAN KOKUYOR.

Eee yatmış mı? Düşünülenden ziyade zor geçiyor transfer pazarlıklar demiş sadece. Verdiğin paraya Liverpool bırakmıyor demiş ki teklifi az bulursa hayır diye bilir tabiki adamlar. Transfer pazarlıkları öyle pat sonuça varılmıyor.

Yalnız ben gelmez demedim ki sadece Gökmen bu sene doğru şeyler veriyor dedim. İnşallah yanılır .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hollandalı alt yapı hocası bile sağ bek gerçeğini gördü. Burda yıllarca gelmiş gitmiş Türk tdler göremedi bu gerçeği FT hariç

Arsenalli arkadasima Galatasarayin Debuchy i istedigini soyledim ve oda bana bunlari soyledi;

"He'll be good in that league"

"He's just bad for arsenal"

Bir ben doğrusunu göremedim galiba :(

Herkes niasse hayırlı olsun derken Adam, Eren hayırlı olsun dedi. Nevzat falan hep Fasa fiso. Delaney ve johansen ilk o dedi ki ikisini de yönetim doğruladı. Ee bence bunlar bile önemli bir başarı. Babamın oğlu değil Gökmen sadece olanı söylüyorum renktaş

Herkes niasse hayırlı olsun derken Adam, Eren hayırlı olsun dedi. Nevzat falan hep Fasa fiso. Delaney ve johansen ilk o dedi ki ikisini de yönetim doğruladı. Ee bence bunlar bile önemli bir başarı. Babamın oğlu değil Gökmen sadece olanı söylüyorum renktaş

Ereni ilk Nevzat söledi yalnız :D

Bakin demedi demeyin. Tolga
Transferide yatacak , beceremeyecekler

Sneijder kesin gitti diyen de buymuş ama yani. Delaney ve johansen hangi yöneticimiz doğruladı ki? Galiba kaçırdım

ben ugursuz değilim,forum fazla olumsuz.gökmene inanmıyorum ama diyelim ki haklı,bugünlük zor demiş transfer.buna bütün forum yattı gözüyle bakar leivaya.çünkü kötü şeye odaklısınız.resmen emiyosunuz,kötü haberleri çekiyosunuz üzerimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt