Salih YILDIRIM
Kırmızı Üye
- 13 Ağustos 2009
- 1.309
- 171
- 1.333
Şimdi Sabri gönderiliyor diye uA çıkıp Riekerink istifa derler ilk maçtan. Allah bildiği gibi yapsın hepsini ne diyeyim ? Kafayı yememek elde değil yahu. BALIK BAŞTAN KOKUYOR.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eee yatmış mı? Düşünülenden ziyade zor geçiyor transfer pazarlıklar demiş sadece. Verdiğin paraya Liverpool bırakmıyor demiş ki teklifi az bulursa hayır diye bilir tabiki adamlar. Transfer pazarlıkları öyle pat sonuça varılmıyor.
sadece Gökmen bu sene doğru şeyler veriyor dedim. İnşallah yanılır .Pazartesi pazarlanır salı sallanır çarşamba çarşaf dolanır perşembe perişandır cuma mübarek gün cumartesi pazar tatil![]()
![]()

Bir ben doğrusunu göremedim galibaYalnız ben gelmez demedim kisadece Gökmen bu sene doğru şeyler veriyor dedim. İnşallah yanılır .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir ben doğrusunu göremedim galiba![]()
Herkes niasse hayırlı olsun derken Adam, Eren hayırlı olsun dedi. Nevzat falan hep Fasa fiso. Delaney ve johansen ilk o dedi ki ikisini de yönetim doğruladı. Ee bence bunlar bile önemli bir başarı. Babamın oğlu değil Gökmen sadece olanı söylüyorum renktaş
Hollandalı alt yapı hocası bile sağ bek gerçeğini gördü. Burda yıllarca gelmiş gitmiş Türk tdler göremedi bu gerçeği FT hariç
Sneijder kesin gitti diyen de buymuş ama yani. Delaney ve johansen hangi yöneticimiz doğruladı ki? Galiba kaçırdımHerkes niasse hayırlı olsun derken Adam, Eren hayırlı olsun dedi. Nevzat falan hep Fasa fiso. Delaney ve johansen ilk o dedi ki ikisini de yönetim doğruladı. Ee bence bunlar bile önemli bir başarı. Babamın oğlu değil Gökmen sadece olanı söylüyorum renktaş
Ya herkes biliyor da yönetimleri dinliyordu . Yani kim Sabri'nin kötü olduğunu bilmez ki. Rant meselesi .
Ereni ilk Nevzat söledi yalnız![]()
Yok Gökmen söyledi. Nevzat o an rodegalla hayırlı olsun ve de yanına süper yıldız alacak büyük Başkan deyip övüyordu
Sneijder kesin gitti diyen de buymuş ama yani. Delaney ve johansen hangi yöneticimiz doğruladı ki? Galiba kaçırdım
Arsenalli arkadasima Galatasarayin Debuchy i istedigini soyledim ve oda bana bunlari soyledi;
"He'll be good in that league"
"He's just bad for arsenal"