Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 yaşında 40m değeri var. olabilitesi yüksek transfer, moura şimdiden h.o

Carole ilk senesinde cok iyiydi ondan sonra inanılmaz bir düşüş yaşayıp mala bağladı. Buna scout ekibi ne yapabilir ki? Suç oyuncuda ve ona rekabet ortamı sağlamayan o bölgede alternatifsiz bırakan yönetimde.

M.Dembele,Kapustka,Emre Mor,W.Cyprien, S.Haller ve daha bir çoğunuda oneren bu scout ekibiydi...

kusura bakma ama ben ilk geldigi senesinde de önemli bir yetenek göremedim.
hepsi tarafarimizin sisirmesi.

lucas moura olma ihtimali %0. ama en azından ni forvet daha düşünüyoruz demektir.

Mouradan sonra Stoper eksiği için T.Silvayıda bonservisiyle pakete dahil edelim.

lan git ne feg ne mourasi bunlar persembeye kadar günü kurtarmaya ugrasiyor.
madem imbula feg gelecekti acilanmasi lazimdi simdiye kadar.

Pc oyunu demişken.
Tff her yıl futbol oyunu çıkarsa orijinal spikerler ile ve saire. Makul ucuz bir fiyat bicsin. Gelirleride kulüplere dağıtsın her yıl. Az çok para toplanır her yıl.
10tl yap bilmem kombine alana bedava sun.
Mantıklı tabi her maça besmele ve sayın cumhurbaşkanımızın seslendirmesiyle başlayıp arka planda 15 temmuz gorselleriyle oyun oynamayı kabul ederseniz.

kusura bakma ama ben ilk geldigi senesinde de önemli bir yetenek göremedim.
hepsi tarafarimizin sisirmesi.
Çok özel yetenek demedim zaten ama gayet faydalıydi.

2.ligden geldiği için küçümseniyordu ama bence iyiydi ilk senesinde

İnanılmaz bir düşüş yaşadı herif burada scout ekibine laf edilmez yani bence.

Carole ilk senesinde cok iyiydi ondan sonra inanılmaz bir düşüş yaşayıp mala bağladı. Buna scout ekibi ne yapabilir ki? Suç oyuncuda ve ona rekabet ortamı sağlamayan o bölgede alternatifsiz bırakan yönetimde.

M.Dembele,Kapustka,Emre Mor,W.Cyprien, S.Haller ve daha bir çoğunuda oneren bu scout ekibiydi...
Ne zaman Lyon transfer haberleri çıkmaya başladı o gün bugün carole resmen yok oldu. İlk senesinde savunma anlamında çok iyiydi.

Müjde...Son dakika
Belhanda, bu akşam Türk Telekom Stadyumu'nda yapılan antrenmanın tamamında Galatasaray takımı ile birlikte çalıştı.???

Alinaci

Ali Naci Küçük‏ @AliNaciKucuk

Müjde...Son dakika Belhanda, bu akşam Türk Telekom Stadyumu'nda yapılan antrenmanın tamamında Galatasaray takımı ile birlikte çalıştı.
1f44d.png
1f44d.png
1f44d.png

Nevzat Dindar‏@nevzatdindar

Östersunds maçı öncesi bu akşam Türk Telekom Stadı'nda yapılan antrenmanda Belhanda takımla çalıştı..

Çok özel yetenek demedim zaten ama gayet faydalıydi.

2.ligden geldiği için küçümseniyordu ama bence iyiydi ilk senesinde

İnanılmaz bir düşüş yaşadı herif burada scout ekibine laf edilmez yani bence.

pek iyi transfer degil iste, laf ettigim yok zaten ama cokta ise yaraycak bir ekip olmadigi ortada.

Ben Linnes'i hiç beğenmiyorum, bence Carole'dan bile daha facia.

Cok ilginc adam aslen sag bek olmasina ragmen sol tarafta daha iyi oynuyor saga göre.

Ikisi de ancak yedek olacak kalibrede adamlar. Carole ilk senesinde o dagilan takimda fiziksel olarak ayakta duran nadir adamlardan biriydi, gecen sezon son bulmayan bir düsüse gecti, ilk sene yüzü falan gülüyordu gecen sezon cok dikkatimi cekti hep surati asik.

Juventus Schick transferinden vazgecmis. Saglik kontrolünde sorunlar cikmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt