Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-XX
Fernando-XX
Feghouli-Belhanda-XX
Gomis

Ya Carole kim Allah aşkına. Hala Carole diyen mi var lan. 2 golü de onun kanadından yemedik mi? Herifler maden bulmuş gibi bütün atakları onun kanadından yaptılar. Dışarıdan bi vatandaş getirsen ondan iyi oynardı.

Linnes'in performansı da iç açıcı değil ama Carole şu anda Linnes'in sol taşşağı etmez.

Bundan sonra Carole'yi oynatan net haindir. Bu gerizekalının yaptığı hatalar canıma tak etti artık.

Bu Fransız köylüsü yerine artık altyapıdaki gençlere şans verip, bunu dehlemeliyiz takımdan...

Ben Carole'a iyi mi dedim rtaş? Okuduğunuzu anlayın önce. İkisi de berbat ama bence Linnes, Carole'dan da berbat dedim. Bana kalsa ikisini de 18'e dahi almam.

678c5af31f3a31b0c3563325dcc87879.jpg

Tur bu adamin performansina bağlı

Yasin giderse yerli kanat adayları

Yusuf Erdoğan
Kerim Frei
Orkan Çınar
Volkan Şen
Ömer Ali Şahiner
Bilal Başacıkoğlu

yahu bu city nin kaç tane oyuncusu var bütün transfer haberlerinde onlar var

25 dk içerisinde 2 gol atarsak farka gider maç yok ilk yarı 0-0 biterse bye bye Uefa

Belhanda hazır değil falan deyip oynatmamak doğru olmaz. Kaliteli adam ne kadar formsuz olursa olsun kalitesini gösterir bu tür maçlarda. Ayrıca oynayanlardan daha kötü oynaması imkansıza yakın.

Fbye 1 0 yenildigimiz mactaki istek ve arzudan olmasi gerek.
Maca golle baslamamiz lazım. Yoksa gider.

Krychowiak mükemmel olurdu bizim için

Krychowiak hayranlıkla izlediğim bir futbolcuydu Sevilla' da iken. PSG de izleme şansı bulduğum birkaç maçta biraz hantallaşmış gördüm. Fernando ile Krychowiak arasında hala da ikilemdeyim ancak son kararım Fernando sanırım, tam aradığımız özellikte adam. İmkan varsa öncelik ona verilmeli...

yahu bu city nin kaç tane oyuncusu var bütün transfer haberlerinde onlar var

City boşa yatırım yapıyor genelde. Mesela sadece Fernando ve Mangala için Porto'ya 60 m vermişlerdi. Bugün bu adamların Türkiye'ye geleceği konuşuluyor. Para çok ama sürekli boş adamlara yatırım yapıyorlar. Son senelerde yaptıkları tek düzgün transfer De Bruyne

ya da Yasin'e 2.5-3m verin bjk satalım gelen para ile Kerim Frei kiralayalım Sinan da kalırsa kanat rotasyonu idare eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt