Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte onları alan yönetim scout başka oyuncular önerirken yönetim bunları aldı :D

yok ya dursun gecen basin toplantisinda scout eren dedi.
hatta levent de dedi dön asporda.
bende sasirdim erene scoutmu gerekiyormus gözlerinin önünde oyuncu hem kac yasinda.

Son düzenleme:
Ali Naci Küçük: Oliviera transferinin arkasında GS Scout ekibi ve Fernando Muslera var. Öneriyle alındı.

Ali Naci Küçük: Mathias Oliviera transferi altyapı için yapıldı. A takım seviyesinde olduğu zaman A takıma çıkacak.

DFCwuGGXkAAIYqQ

Imbula'yı şimdiden sevmeye başladım.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Mesela Fernando da heyecanlandırmadıysa burada işin olmamalı. Barca-Real-Manu-PSG-Milan-Bayern vs vs; seç beğen gir forumlarına birader!...
Birader bunun futbolcu ismi ile veya kariyeri ile alakalı değil. Sorun çok şuanda özel nedenler diyelim. Niye yazdım onuda bilmiyorum.Üslubunda hoş değil. Başka cevaplar verebilirdim.

Ne kadar çok oyuncuyla adımız geçiyor. Yeter artık alın şu oyuncuları da takım hep beraber bir kamp yapsın. Bu kadar çok oyuncu değişikliği yapınca takım olma süresi uzuyor o yüzden ne kadar kısa sürede olursa o kadar iyi.

Tamam adı bizimle anılan oyuncuların büyük bir kısmı kaliteli oyuncu ama daha netleşen birşey olmaması büyük soru işareti. Biraz hızlanın artık.

İmbula'nın hanımı 5 sene İstanbul'da yaşamış ailecek gelmek istiyorlar yahu

Adam 3 ay sonra 20 yasinda girecek baslatmasinlar alt yapisina

İmbula-Denayer opsiyonlu kiralık Strinic-Feghu-Fernando bonservis :atess:,Rakipleri hoş edecek bir takım oluştururuz.

yasin takasla hele tolgay takasıyla gelirse dursun 100 yılın başkanı olup plaketlere bogulmalı

Ali Naci Küçük: Galatasaray görüşme olarak yapacaklarını yaptı artık çoğu oyuncudan haber bekleniyor.

Carole'ü bursaya verip aziz behic'i alalım türk statüsünde diye biliyorum güzel iş olur.

Gianelli Imbula, Galatasaray'a gelmek için Teknik Direktör ve Yönetime rest çekti.
(Ali Naci Küçük-BipSpor)

Ali Naci Küçük: Imbula, Hughes ile görüşüp "Beni zaten oynatmıyorsunuz, geçen sezon 12 maçta oynayabildim gitmek istiyorum" dedi.

Imbulaaaaaaaaaaaa

Görüşme İmbula, Hughes ve Ali Naci arasında yapıldı.

imbula harika bir transfer olur bu yasta o seviyede bir oyuncu icin ama kiralık bile olsa mutlaka opsiyon koyulmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt