Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.900
- 7.984
- 1.233
De Jong ve Cavanda şutlanacak
denayer,sol bek,sol açık,yedek forvet dersek en azından de jong,cavanda,donk,carole sepetlenmeli ki her maç 3 oyuncu tribünde olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Jong ve Cavanda şutlanacak
işte onları alan yönetim scout başka oyuncular önerirken yönetim bunları aldı![]()
Birader bunun futbolcu ismi ile veya kariyeri ile alakalı değil. Sorun çok şuanda özel nedenler diyelim. Niye yazdım onuda bilmiyorum.Üslubunda hoş değil. Başka cevaplar verebilirdim.Mesela Fernando da heyecanlandırmadıysa burada işin olmamalı. Barca-Real-Manu-PSG-Milan-Bayern vs vs; seç beğen gir forumlarına birader!...
Selcuk Tudor'un sag kolu. Siz gercekten orta sahaya iki kalburüstü alinip bu illet herifin kesilecegini mi umuyorsunuz.
Ben bu kadar umutlu olamiyorum maalesef ;(
Fernando
İmbula
Feghouli
bunlar gelince 14 yabancı oluyor bunu da hatırlatayım
Ali Naci Küçük: Oliviera transferinin arkasında GS Scout ekibi ve Fernando Muslera var. Öneriyle alındı.
"Sabaha kadar havalimanında bekledim ama haberler iyi değildi, Galatasaray'a dönemedim fakat asıl plan, G.Saray'a dönmekti"-Jason Denayer
![]()
Imbula'yı şimdiden sevmeye başladım.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Gianelli Imbula, Galatasaray'a gelmek için Teknik Direktör ve Yönetime rest çekti.
(Ali Naci Küçük-BipSpor)
Ali Naci Küçük: Imbula, Hughes ile görüşüp "Beni zaten oynatmıyorsunuz, geçen sezon 12 maçta oynayabildim gitmek istiyorum" dedi.
Imbulaaaaaaaaaaaa