Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin kadro hakkındaki mükemmeliyetçiliğini seviyorum abi.bikaç kaliteli isimle olmaz Galatasaray en iyi kadroya layık düşüncesindesin hep![]()
Renktaş aklı başında birine benziyorsun. Haddim olamadan sana naçizane tavsiyem engellemen.Sen dünkü yazdıklarından sonra öyle küfürleri hak ettin ki... Sen daha küfür görmemişsin arkadaşım.
İnşallah yarın tur atlarız da bütün bu sinir stres en azından bir süreliğine başka taraflara yönlendirilir. Olur da elenirsek de muhtemelen birkaç gün bir şey yazacak durumda olmam. Ben, sen olmadığım için buraya gelip birilerine laf sokma yarışına girecek kadar ruh hastası değilim ama sırf senin yazacağın saçmalıklara dayanamayıp ağır küfürler ederek ceza alabilirim. İçinde inşallah bir gram insanlık vardır da milletin üzüntüsünü öfkeye çevirecek hareketler yapmaktan vazgeçersin.
Şu nejat olayına bir çözüm bulsanız diyorum sayın altunO rakamlara kabul edeceklerini zannetmiyorum![]()
O rakamlara kabul edeceklerini zannetmiyorum![]()
Asisti ben yapıyorum voleyi sen çakıyorsun renkdaş..Galatasaray Liseliler hariç tabii. Bizim Genel Kuruldakilerin birçoğu Kurtuluş Savaşı'nı görmüş insanlar.
KahpelikTürkçem iyi değil gerçekten... Bu yazıda küfür varmış da ben bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi varmı?
"kahpelik yapmak" size normal gelebilir ama benim icin bir kufurdur.Türkçem iyi değil gerçekten... Bu yazıda küfür varmış da ben bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi varmı?
Türkçem iyi değil gerçekten... Bu yazıda küfür varmış da ben bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi varmı?
Kaynak alalım doktorFeghouli ve imbala'nın menajerlerine Perşembe günü maçtan sonra tekrar görüşülmek üzere randevu alındı ( elenilmesi durumunda muhtemelen görüşme olmayacak )
Fernando menajeri aracılığıyla Avrupa'dan elenilmesi durumunda gelmek istemediğini bildirdi.
Küfür sayılmaz kullandığı cümlede. Kahpesin deseydi ok. Kahpece davranıyorsun millete demek sert bir eleştiridir. Almamcasında kahpece-gemeinheit olarak geçiyor mesela ayriyeten. İnternet in yalancısıyımKahpelik
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Kaynak oyuncuların menajerleriKaynak alalım doktor
Rapor varsa ilgileniriz gun icinde.Şu nejat olayına bir çözüm bulsanız diyorum sayın altun