Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suc nejat'ta degil,onu burda barindiran yönetimde

Galatasaray'a cakacaklar koyacaklar bende gulecegim yazacak ve ceza almayacak vay be

senin kadro hakkındaki mükemmeliyetçiliğini seviyorum abi.bikaç kaliteli isimle olmaz Galatasaray en iyi kadroya layık düşüncesindesin hep:o

En iyi başkan ve yönetim de istiyorum ama olmuyor pek.

Bizim seviyemizin kadrosu

Muslera
Meunier
Astori
Pepe
Kolarov
Fernando
Krychowiak
Feghouli
Sneijder
Bruma
Gomis

kalitesinde teknik direktörü de minumum Fatih Terim ayarında olmalı.

Sen dünkü yazdıklarından sonra öyle küfürleri hak ettin ki... Sen daha küfür görmemişsin arkadaşım.

İnşallah yarın tur atlarız da bütün bu sinir stres en azından bir süreliğine başka taraflara yönlendirilir. Olur da elenirsek de muhtemelen birkaç gün bir şey yazacak durumda olmam. Ben, sen olmadığım için buraya gelip birilerine laf sokma yarışına girecek kadar ruh hastası değilim ama sırf senin yazacağın saçmalıklara dayanamayıp ağır küfürler ederek ceza alabilirim. İçinde inşallah bir gram insanlık vardır da milletin üzüntüsünü öfkeye çevirecek hareketler yapmaktan vazgeçersin.
Renktaş aklı başında birine benziyorsun. Haddim olamadan sana naçizane tavsiyem engellemen.

Keramettin TANRIVERDİ Emrah Yıldırım

Sizden ricam bu arkadaşı, en azından bir kaç günlüğüne, forumdan uzaklaştırın. Tamam herkes fikrini özgürce yazsın ama hiç kimse çocuk yaşta değil, provokasyon ile fikir özgürlüğünü ayırabilecek yaşta. Bildiğim kadarıyla dün yazdığı provokatif mesajlar raporlandı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Suan feghouli'den bile daha önemli orta saha transferi

Acil adam alinmasi lazim,hatta 2 orta saha lazim

Feghouli ve imbala'nın menajerlerine Perşembe günü maçtan sonra tekrar görüşülmek üzere randevu alındı ( elenilmesi durumunda muhtemelen görüşme olmayacak )

Fernando menajeri aracılığıyla Avrupa'dan elenilmesi durumunda gelmek istemediğini bildirdi.

Adam kahpeligi küfür
Galatasaray a cakacaklari normal görüyor
Bizimi sınıyorsun

Feghouli ve imbala'nın menajerlerine Perşembe günü maçtan sonra tekrar görüşülmek üzere randevu alındı ( elenilmesi durumunda muhtemelen görüşme olmayacak )

Fernando menajeri aracılığıyla Avrupa'dan elenilmesi durumunda gelmek istemediğini bildirdi.
Kaynak alalım doktor

kuleden haber geldi beyler birazdan indiriyoruz ucagi

@AliNaciKucuk

Şu ana kadar kombineler dahil Östersunds maçı için satılan bilet sayısı toplam 40 bin rakamına ulaştı.... Herkes Türk Telekom Stadyumu'na
1f44d.png

Nejat Ilgaz Galatasarayli olamaz. Onu hala bu forumda tutmak nasıl birsey ya?? Yarın elenirsek gelecek dalga geçecek ben dedim, hahaha yapacak. Yazıklar olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt