Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saffet UlusoyOnaylanmış hesap @saffetulusoy 25 sn.26 saniye önceDaha fazla

Bu arada sinan gümüs gidecek heralde, Kendisi gitmek istiyor suan masada 3.5M teklif var.Büyük ihtimalle elimizde tutamayacagiz :(

Defolup gitsin şu Sinan ya gitmek isteyen bir oyuncuyu hala ne diye tutmaya çalışıyorlar anlamıyorum

2 sene önce kupa maçlarında bir kaç gol attı diye taraftar çok şımarmıştı bunu kendisini bişey sanıyor, Benfica'da başarılı olacağını hiç sanmıyorum
Olamaz zaten. Sinan topsuz oyunda koşu nasıl yapılır hiç ama hiç bilmiyor.

Saffet UlusoyOnaylanmış hesap @saffetulusoy 25 sn.26 saniye önceDaha fazla

Bu arada sinan gümüs gidecek heralde, Kendisi gitmek istiyor suan masada 3.5M teklif var.Büyük ihtimalle elimizde tutamayacagiz :(

Defolup gitsin şu Sinan ya gitmek isteyen bir oyuncuyu hala ne diye tutmaya çalışıyorlar anlamıyorum

2 sene önce kupa maçlarında bir kaç gol attı diye taraftar çok şımarmıştı bunu kendisini bişey sanıyor, Benfica'da başarılı olacağını hiç sanmıyorum
tumblr_ndvdoqUKLD1tfcvu9o9_500.gif

68864-1418385680.jpg
45184-1447240173.jpg
127189-1448967404.jpg
74223-1464094739.jpg

Strootman
Krychowiak
Kondogbia
Wilshere

dörtlüsünden biri. (Kondogbia-Krychowiak ikilisi de olur bu arada tabi)

Fernando
Imbula

ikilisinden biri.

O zaman olur orta saha işi. Herkes kolay sanıyor şampiyon olmayı. Elimizde ne başkan ne teknik direktör var başta.

........................Muslera.......................
Mariano.. Denayer.. Maicon.. Kolarov
............... Fernando.. İmbula...............
.....Feghouli.. Belhanda.. Konoplyanka
.........................Gomis..........................

Mariano 4
Denayer 1.5 kira
Maicon 7
Kolarov?
Fernando 5.5
İmbula 2 kira
Feghouli 5
Belhanda 8
Konoplyanka 2 kira
Gomis 5

Yaklaşık 40 m euro yapıyor,

20 zaten gelir elde ettik. Şu saatten sonrada 5 m daha alabilirsek 15 e gayet müthiş bir kadro kurmuş olabiliriz

Seneye de imbula yı 9a felan alırsak, Konoplyanka yıda 8e felan alabilirsek, birde fazla maliyetli olmayan genç takviyeleriyle kadromuz gayet güzel olur

Utanmazlar... şunu yapamayan yönetimin vay haline

Levent Ayçiçek ve Kenan Karaman bu iki gurbetçiyi kadroya katmak şart. Elimizde hep poşetler kaldı yerli olarak.

Orta sahaya Fernando ve yanına Kondogbia, Krychowiak tarzı bir 6-8 karşımı oyuncu alınmalı. Sol bek en az Kolarov kalitesinde olmalı. Rodrigues asla oynamaz, gerekirse Belhanda sol iç oynar ve 2. forvet alırız Gomis'in yanına. Bu isim serbest gezmeyi seven Aguero tipi (tabi ki sadece stil olarak kastediyorum) bir oyuncu olmalı.

Stopere de Denayer değil ondan 2 gömlek üstün ama atletik ve sıkı bir adam gelirse şampiyon oluruz Dursun'a rağmen.

En az 50m avro bütçeye ihtiyacın olacak.

Polonyalı elemanı Simeone istiyor bu arada.

neden forumda sürekli yazıldığını pek anlamış değilim.

Kondogbiayi da Valencia istiyor

İyi günler beyler..Volkan Şen gelsin bence..17 18 yaşından beri canlı izlerim Volkanı..Büyük ihtimal aranızda en çok izleyen benim..Yasin ve Sinana göre daha iyi bir oyuncudur..Ayrıca kadroda yerli futbolcu açığı olacak..Taraftar baskısı falan denmişte..Bursada hem yerel medya baskısı ve taraftar baskısı herhangi bir istanbul takımından daha fazladır..Orda gayet iyiydi..Sorun şu ki bu adamın mental sorunları var..Biraz gazla solda gayet Garryden daha çok iş yapar..

İyi günler beyler..Volkan Şen gelsin bence..17 18 yaşından beri canlı izlerim Volkanı..Büyük ihtimal aranızda en çok izleyen benim..Yasin ve Sinana göre daha iyi bir oyuncudur..Ayrıca kadroda yerli futbolcu açığı olacak..Taraftar baskısı falan denmişte..Bursada hem yerel medya baskısı ve taraftar baskısı herhangi bir istanbul takımından daha fazladır..Orda gayet iyiydi..Sorun şu ki bu adamın mental sorunları var..Biraz gazla solda gayet Garryden daha çok iş yapar..
sorun şu ki iq su düşük futbolcuya gerek yok, takımda fazlasıyla var.

Orta sahaya Fernando ve yanına Kondogbia, Krychowiak tarzı bir 6-8 karşımı oyuncu alınmalı. Sol bek en az Kolarov kalitesinde olmalı. Rodrigues asla oynamaz, gerekirse Belhanda sol iç oynar ve 2. forvet alırız Gomis'in yanına. Bu isim serbest gezmeyi seven Aguero tipi (tabi ki sadece stil olarak kastediyorum) bir oyuncu olmalı.

Stopere de Denayer değil ondan 2 gömlek üstün ama atletik ve sıkı bir adam gelirse şampiyon oluruz Dursun'a rağmen.

Kendi hayalimdeki kadro değildi zaten o kadro ama olabilitesi vardı diye yazdım.Fernando-İmbula orta sahasını isterim orta sahaya saydığın oyuncular çok üst düzeyler alabilirmiyiz bilmiyorum,Kanada Konoplyanka tipi yaratıcı oyuncu isterim,Bekede Willems tarzı tempolu bir oyuncu isterim ayrıca senin dediğin stoper tipine Denayer uygun :D,Maicon-Denayer bence iyi olurdu.

Sakat makat ama wilshere gelirse direk formasını alırım.

Volkan Şen çalım atar atar sonunu getiremez beyin olsa çok iyi topçu olurdu :D

Ama Volkan'ı kontenjan için alacaklar sanırım bari maliyeti düşük olsa, 1,5 m € maaş + 1 m € imza parası nedir ya?

Sinan'ı 3.5-4e satıp bedavaya Volkan Şen'i alacaklar normalde istemem fakat Feghouli-Garry-Volkan-Yasin rotasyonu ligimiz için baya iyi bence

Trabzonspor, bir süredir görüşme halinde olduğu Gary Medel'le [29] görüşmeyi kesti. [DHA]

Selçuk-Fernando daha kötü olur bence çünkü en azından İmbula dribblingle gidebiliyor dikine ama saygı duyuyorum.Benim isteğim ikiside gelsin ve beraber oynasınlar ama yani bütçemiz varmı yetermi bilemiyorum,4 nokta atışı dendiği için bu tip bir kadro kurdum umarım 5 yabancı alınır.

Selçuk'un yedek bile olmaması lazım bu takımda. Bu kaptan bozuntusu oynayacağına altyapıdaki veletlere şans verilsin. Bundan kötü mu oynayacaklar sanki.

Bu takıma en az 2 tane orta saha lazım. Imbula veya Fernando veya Vankör bunların hiçbiri tek başına level atlatamaz bize...

Volkan gelecekse yasin yahut rodriguez gitmeli

Kalite açıdan fazla değişiklik yaşamayız

Çok top ezer ama katkı sağlar heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt