Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
askin ates birazdan duyumlar paylasacak

Şu Sporx muduru olan şerefsiz ve onu retweet eden kalemsör şerefsiz cenk transferi hakkında yorumu ne merak ettim

Sneijder 2 sezondur top oynadigi yoktu beyler ona hem avrupada 4,5 garanti verecek bi keriz kulup yoktur. Akli varsa 2 milyona Ajaxa doner form tutup Dunya kupasina hazirlanir.

diger overpaidliler listesi;

Selcuk (2,9 mill)
de Jong (2,5 mill)
Aziz (2 mill)
Tolga (2 mill)
Eren (2,2 mill)

Paris United*@parisunited6
[Info Paris U] C'est bien le clan #Neymar qui a contacté le #PSG. Le père souhaite détenir 100% des droits d'image de son fils

Neymar psgye

Babası ne paragözmiş ama

Neymarın imaj haklarının 100%ünü istiyor.

DFHkQXxXsAIfv4W.jpg:large

Transferler yapıldı bence. Yarın ki sonuç bekleniyor. Taraftarın gazını almak için ne olur ne olmaz diyip beklettiklerini düşünüyorum.

galatasaray'dan 10 yilda yatarak kazandigi parayi bitirmediyse baya gider ona.

ayrica kasimpasa'ya 2 sene kapak atip hem istanbulda kaldi hem yine yatarak para kazandi

en kötü ihtimalle ptt 1.ligden bi kulüp bulur ve 2-3 sene sonra kapanmamis olursa a spor yorumcusu olur

Her şey tamam da aspor yorumcusu nedir ya.aksam akşam hiç güleceğim yoktu,güldürdün bizi renktaş.

Transferler yapıldı bence. Yarın ki sonuç bekleniyor. Taraftarın gazını almak için ne olur ne olmaz diyip beklettiklerini düşünüyorum.
Övünç özden Ali Naci küçük e yarın maçtan sonra feguli transferi açıklanır mı, çok yakın dedi.ali naci gecistirdi.izlenimim maçtan sonra ya da ertesi gün feguli için açıklama gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt