Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-5 seneye başkan olsun bariHaim Fresco menajer değil, Galatasaray divan kurulu üyesi. Canaydın'ın iş ortağıydı. Haberin kaynağı benim![]()
Brezilya da aslanın simge olduğu dini bir taraf var diye hatırlıyorumBu pato sürekli aslan paylaşıyor diyorlar ne ayak?
Transferler yapıldı bence. Yarın ki sonuç bekleniyor. Taraftarın gazını almak için ne olur ne olmaz diyip beklettiklerini düşünüyorum.
Uefa'dan da elenirsek napalm transferleri![]()
galatasaray'dan 10 yilda yatarak kazandigi parayi bitirmediyse baya gider ona.
ayrica kasimpasa'ya 2 sene kapak atip hem istanbulda kaldi hem yine yatarak para kazandi
en kötü ihtimalle ptt 1.ligden bi kulüp bulur ve 2-3 sene sonra kapanmamis olursa a spor yorumcusu olur
Övünç özden Ali Naci küçük e yarın maçtan sonra feguli transferi açıklanır mı, çok yakın dedi.ali naci gecistirdi.izlenimim maçtan sonra ya da ertesi gün feguli için açıklama gelebilir.Transferler yapıldı bence. Yarın ki sonuç bekleniyor. Taraftarın gazını almak için ne olur ne olmaz diyip beklettiklerini düşünüyorum.