- 30 Ağustos 2009
- 30.174
- 20.094
- 2.593
Arreola gezmeye gelmiş heralde vurmuyor adam ahahh
Adam yürürken memeleri sallanıyor dengesi bozuluyor ondan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arreola gezmeye gelmiş heralde vurmuyor adam ahahh
hep önemli goller attı.bjkye,fenere karşı.2015te yanılmıyorsam antepti...attıgı o kafa golü sampiyonlugu getirdi.O değil de hakan balta'ya hakikaten helal olsun.Adam yıllarca bir şekilde işini yaptı.Hatta 2007-08,2011-12ve 2014-2015vsezonlarindaki şampiyonluklarda çok fazla katkısı vardı ama hakkında bir tane VEFA temalı haber yaptırmadı,kendini diğer yerliler gibi hiç acindirmadi.Yillardir hakkında bir tane yalandan transfer haberi yaptırdığını görmedik,medyada hiç hakkında yalandan övgü ifadeleri duymadık.Hayir adam bu takimin 10 yıllık oyuncusu hatta katkısı sabri'den de fazla ama sabri için vefa vefa diye aglayan adamlar bu adam için tek kelime etmediler.Bu nedenle hakan balta hiçbir zaman selçuk,Burak,yasin,sabri gibileriyle aynı kategoride anilmayacak.
arreola çöp ya soğuk maçAdam yürürken memeleri sallanıyor dengesi bozuluyor ondan.
B.yılmaz Ts ye geliyomus yorumlariniz?
GT-I9301I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
arreola çöp ya soğuk maç
Realist kimliğimden ödün vermemherkes azalarak bitti, sen de bit lütfen bu konuda artık
Normal soru sordum. Oralisin derken?Oralısın galiba geliyor dediğine göre?
Normal soru sordum. Oralisin derken?
Sordugum sorudan nasil Trabzonlu oldugumu cikardin?Bende normal soru sordum trabzonlu musun?
marcos llorenteyi izlyen oldu mu u21 ispanyada...iyi mi?kiralamak istesek real madrid verir mi?
hep önemli goller attı.bjkye,fenere karşı.2015te yanılmıyorsam antepti...attıgı o kafa golü sampiyonlugu getirdi.
Billur mu geciyosunuz derler