Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de hakan balta'ya hakikaten helal olsun.Adam yıllarca bir şekilde işini yaptı.Hatta 2007-08,2011-12ve 2014-2015vsezonlarindaki şampiyonluklarda çok fazla katkısı vardı ama hakkında bir tane VEFA temalı haber yaptırmadı,kendini diğer yerliler gibi hiç acindirmadi.Yillardir hakkında bir tane yalandan transfer haberi yaptırdığını görmedik,medyada hiç hakkında yalandan övgü ifadeleri duymadık.Hayir adam bu takimin 10 yıllık oyuncusu hatta katkısı sabri'den de fazla ama sabri için vefa vefa diye aglayan adamlar bu adam için tek kelime etmediler.Bu nedenle hakan balta hiçbir zaman selçuk,Burak,yasin,sabri gibileriyle aynı kategoride anilmayacak.
hep önemli goller attı.bjkye,fenere karşı.2015te yanılmıyorsam antepti...attıgı o kafa golü sampiyonlugu getirdi.

Bizim kulüplerde sorunlu birilerinin çıkıp isim vermemesini anlıyorum da takım planlamasından ve transfer düşünülen mevkilerden bahsetmemesini anlamıyorum. Mesela bana göre şu an takımın ilk 11'inde 5 bölge boşta. Yerli takviye zorunluluğu ile en az 7 transfer daha gerekiyor. Bu konuda bilgiler verilmesi en azından taraftarla sağlıklı iletişim kurmayı sağlar.

marcos llorenteyi izlyen oldu mu u21 ispanyada...iyi mi?kiralamak istesek real madrid verir mi?

Denayerin gelmesi harika olucak sağ beki de yedekler maiconun yanında da iyi olur hızlı ayakları iyi stıper lazım bitane zaten

Muslera
Mariano Maicon Denayer Strinic
Fernando Imbula
Feghouli Belhanda Gary
Gomis

Süper kadro olur

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hep önemli goller attı.bjkye,fenere karşı.2015te yanılmıyorsam antepti...attıgı o kafa golü sampiyonlugu getirdi.

Adamin fb'ye 2 golü 1 asisti,besiktas'a da golü var.O rezil 2010_11 sezonu dışında hep bir standartı olan tam bir görev adamıydı.Su an tabii ki bizim seviyemiz için artık yetersiz ama ışte böyle sessiz adamların hakkı verilmiyor ülkemizde.Sabri efendi için trt'de klip yapmışlar en son koydukları şey euro 2008 görüntüleri.Son 10 yılda birşey bulamamislar.Sabri gibi son 10 yıl bu kulübün sırtında taşıdığı adamı değil,h.balta gibi gerçek adamları onurlandirmaliyiz.

Sabri Sarıoğlu GÖZTEPE de

Ekli dosyalar

• sabri-goztepe.webp
    sabri-goztepe.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 128
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt