Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f71c6d23b0cd5e54a823ab3fc6087ce3.png

Şu kadro uyum sağlarsa kolay kolay puan kaybetmez. UEFA'da da ciddi final oynama şansı olur devam edilirse çünkü Türkiye'de son yıllarda böyle bir kadro kurulmadı.
Boş ver puanı muanı ya. Şu turu geçelim uefa hiç uğraştırmasın okadar takımı. Versin kupamızı :)

ulan şu duygusal gece bile bi poka yaramıyo.lafa nerden girecem bilemiyom

Bunu hakaret olarak söylemiyorum ama Tolga'nın bir futbolcuya göre futbol aklı yok. Kafa çalışmıyor bu konuda.

Denayer'i bir hafta önce sorsan bencede fazlalıktı ama , sağ bek yedeği olması ve Ahmet Çalık'ın Ostersund maçındaki 2.golde yaptığı saçma hata ve Aziz'in sakatlık probleminden dolayı ihtiyaç olabilir. Çalık'la gitmez koca sezon.

Bunu hakaret olarak söylemiyorum ama Tolga'nın bir futbolcuya göre futbol aklı yok. Kafa çalışmıyor bu konuda.

Hocam adama Ostersunds maçı için boş yüklendiler. Gomis , Gary markajda , Sinan ve Yasin'in Ostersunds forması eksikti , Selçuk zaten malum.

2 tane kritik pozisyonu tek başına oluşturdu , birinde yeteneği yetmedi , diğerinde Garry'nin bitiriciliği.

Beyler yeni aldığım evin ikinci katını kiraya vermek için içini değiştirdim nasıl olmuş. Şu değişimi yaptım eskiden 380€ ya kiralanan 65m2 evi 550€ ya kiraladim bana 2000€ mal oldu tamiri.
d46207d2b3da782e84058b5e6db79786.jpg

2534d16dd55c4abed307cf591b98ff45.jpg
Cok mantıklı olmus. Mutfagi ozellikle cok begendim. Yillar oncesinde izledigim bir program vardi. Eleman eski evleri ucuza alip icini sahane hale getirip satiyordu. Sermaye varsa yapilabilecek islerden birisi.

O kadar da değil, sonuçta Milan, EPL takımları falan var ama kurulduğu taktirde bizde büyük favori oluruz. Tabii geçebilirsek
Milan da uefa da? Olsun onlar iyi bilir bizi.
Yok dalgası bir yana bu takım kurulup 2-3 sene istikrarlı bir düzenle oynarsa uefa da net favori olur şampiyonlar liginde de ceyrek, yarı final belki göre bilir.
Kadro derinliği eksik kalıyoruz bu sene özelikle kalite anlamında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt