Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Mathias akademiye geliyor illa bir sol bek alınır Costa-Strinicten birisi gelir gibi Kolarovu falan alamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
la adam sanki Nepal liginde oynuyor kimse izlememismisKimse izlememiştir muhtemelen Costayı ama sağda solda duyduklarını yazıyorlar,Mathias için bile yorum yapan çıkabilir diye çekiniyordum.
Yav Allah aşkına adam çeçenistan 3.liginde oynamıyor. Millet niye bilmediği adama yorum yapsın. Çok maçını izledim ben villarralinKimse izlememiştir muhtemelen Costayı ama sağda solda duyduklarını yazıyorlar,Mathias için bile yorum yapan çıkabilir diye çekiniyordum.
la adam sanki Nepal liginde oynuyor kimse izlememismis
:tekme:He he Villareal maçlarını takip edip Costayı izlemiştirsiniz hepiniz atıp tutun anca bişey bilmiş gibi.
Yav Allah aşkına adam çeçenistan 3.liginde oynamıyor. Millet niye bilmediği adama yorum yapsın. Çok maçını izledim ben villarralin
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
He he Villareal maçlarını takip edip Costayı izlemiştirsiniz hepiniz atıp tutun anca bişey bilmiş gibi.