Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mathias akademiye geliyor illa bir sol bek alınır Costa-Strinicten birisi gelir gibi Kolarovu falan alamayız.

1TB1Zvow

Di Gennaro, Lazio'ya gitmiş bi ara bize yazılmıştı.

Costa Liverpool'un sol beki alberto moreno'nun savunmasi daha iyi olani. Hucumu moreno kadar yok ama

tranşfersizlikten çıldırıyorum

Kimse izlememiştir muhtemelen Costayı ama sağda solda duyduklarını yazıyorlar,Mathias için bile yorum yapan çıkabilir diye çekiniyordum.

sevillanın 1. sağ bekini aldık,
villerealin 1. sol bekini almayı düşünüyoruz
ve bizler bu adamları beğenmiyoruz öyle mi?
sizin mevcut kadronuzda heralde lahm veya marcelo gibi adamları görmeye alışkınsınız o yüzden beğenmiyorsunuz?

strinic bence tudor istiyor ve bu akşamki maçın sonucuna göre tudor ya tamam ya devam diyecekler.
tamam derlerse strinic yalan olur öyle gözüküyor.

Aslında la ligayı takip ederim mesela Mariano ezelden beri beğendiğim bir bekti ama bu costa nasıl dikkatimi çekmemiş hayret doğrusu..İsimini bile yarım yamalak hatırlıyorum..istatitisklerine baktım epey de oynamış takımda

He he Villareal maçlarını takip edip Costayı izlemiştirsiniz hepiniz atıp tutun anca bişey bilmiş gibi.

ya ba kardeşim sen almıyor olabilirsin ama çoğu kişi de spor ekstra paketi var.. ben 4 yıldır alıyorum la liga-serie A-epl-ligue1 denk geldikçe izlerim maçları zaten hafta sonu oluyor öyle iş saati olsa yine hak vereceğim ..Neden sana ütopik geliyor bu adamlaın izlenmiş olması..Ben costaya hiç dikkat etmedim mesela tanımıyorum ama mariano bildiğim bir bekti..Bir ara juanfran adı geçiyordu o da çok beğendiğim bir isimdi.. Rusya-ukrayna-portekiz ligi olsa yine anlarım da la ligadaki adamı izleyenler muhakkak vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt