Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoş geldin renktaş. Kim kandırdı seni?Merhabalar arkadaşlar yoğun ısrarlar sonucunda aranıza katıldım. Güzel bir gün olur umarım hepimiz için.
Hoş geldin renktaş. Kim kandırdı seni?
Mou en iyisi ama pep de ondan pek asaga degil![]()
Sizce hangisi daha iyi
Mou bence. Torpil ve ismi ile gelmedi buralara. Başarıları şimdilik daha değerli.![]()
Sizce hangisi daha iyi
En iyisi Alex Ferguson'dur rdasMou en iyisi ama pep de ondan pek asaga degil
bu olaydan da anlaşılıyor ki bonservis kısıtlaması kuşlar için çok büyük engel değil hem bunlar hem tinerciler rahatça kiralık oyuncu bulabiliyor. keşke uefa bunlara maaş kısıtlaması getirseydi
Kim ısrar etti ? Ona göre damgalayalım.Merhabalar arkadaşlar yoğun ısrarlar sonucunda aranıza katıldım. Güzel bir gün olur umarım hepimiz için.
Kim ısrar etti ? Ona göre damgalayalım.
anladım.Okurlardan birkaç kişi ismen önerdi burada üyeliklerinin olduğundan emin değilim aynı şekilde galatasaray sözlük de önerilenler arasındaydı ama orada biri varmış sanırım hali hazırda.![]()
Mert-Fernando-Feghouli-İmbula-Strinic bu adamları alırız transfer sezonu sonuna kadar muhtemelen yakın zamanda
anladım.
![]()
![]()
Yozgatlı mi tavsiye ettiOkurlardan birkaç kişi ismen önerdi burada üyeliklerinin olduğundan emin değilim aynı şekilde galatasaray sözlük de önerilenler arasındaydı ama orada biri varmış sanırım hali hazırda.![]()
Imbula ve Strinic konusu şüpheli. Imbula'da bekledikçe her gün yeni bir talip çıkıyor. Torino en güncel talip. Tudor'un geleceği bugünkü Östersunds maçından bağımsız olarak belirsiz olduğundan bu belirsizlikle hemşehrisini getirdi haberlerini göze alamıyor yönetim. Feghouli Östersunds maçından sonra açıklanacak sürekli pürüz var gibi bir durum söz konusu değil. Fernando düşünülmediğinden gelmesi en kolay isim Mert'le birlikte.
dikkatinize hayran kaldım dr.houseanladım.
![]()
![]()