Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13b6ac23c55be1cccf307c48446cca86.jpg

Sizce hangisi daha iyi

Merhabalar arkadaşlar yoğun ısrarlar sonucunda aranıza katıldım. Güzel bir gün olur umarım hepimiz için.

bu olaydan da anlaşılıyor ki bonservis kısıtlaması kuşlar için çok büyük engel değil hem bunlar hem tinerciler rahatça kiralık oyuncu bulabiliyor. keşke uefa bunlara maaş kısıtlaması getirseydi

Maaş kısıtlaması onlarda da var.bjk 58 milyon euro.fb de açıklama yapmak yasak aziz korkusuyla bu konularda ama onlarında 60 milyon Euro civarındadır.Uefa gelir gider dengesine göre bu rakamları belirlemiş.UEFA gelir listesine göre Türkiye'de biz birinci,FB ikinci,BJK üçüncü sırada.bizim limit 65,BJK 58 ise FB de arada bir şeydir... Ancak bu işlerle ilgilenenler biliyoruz ki federasyon yardımıyla bu rakamlar makyajlanip bı şekilde tutuyor.menejerlerle yapılan alışverişlerde bir oyuncuyu yüksek rakamlara satıp sonra bedavaya kiralama sahtekarligina hiç girmiyorum daha.ya da oyuncunun maaşını düşük gösterip imza parası adı altında açıktan gerçek verilen değerlerden bahsetmiyorum...burda bizim kulüp gerek kap bildirimlerinde,gerekse diğer alanlarda şeffaf.ancaj diğer kulüpler foyasi açığa çıkmasın diye açıklama yapmıyor.

Mert-Fernando-Feghouli-İmbula-Strinic bu adamları alırız transfer sezonu sonuna kadar muhtemelen yakın zamanda

Mert-Fernando-Feghouli-İmbula-Strinic bu adamları alırız transfer sezonu sonuna kadar muhtemelen yakın zamanda

Imbula ve Strinic konusu şüpheli. Imbula'da bekledikçe her gün yeni bir talip çıkıyor. Torino en güncel talip. Tudor'un geleceği bugünkü Östersunds maçından bağımsız olarak belirsiz olduğundan bu belirsizlikle hemşehrisini getirdi haberlerini göze alamıyor yönetim. Feghouli Östersunds maçından sonra açıklanacak sürekli pürüz var gibi bir durum söz konusu değil. Fernando düşünülmediğinden gelmesi en kolay isim Mert'le birlikte.

Imbula ve Strinic konusu şüpheli. Imbula'da bekledikçe her gün yeni bir talip çıkıyor. Torino en güncel talip. Tudor'un geleceği bugünkü Östersunds maçından bağımsız olarak belirsiz olduğundan bu belirsizlikle hemşehrisini getirdi haberlerini göze alamıyor yönetim. Feghouli Östersunds maçından sonra açıklanacak sürekli pürüz var gibi bir durum söz konusu değil. Fernando düşünülmediğinden gelmesi en kolay isim Mert'le birlikte.

Peki renktaş bu isimler harici ilgilendiğimiz bir oyuncu varmı ve Denayer konusu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt