Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen yaparsın zira senin takımını yönetmeye gelen gelirleri sorumluluk taşımadan saçmaya hatta çalmaya da geliyor. O yüzden o paralara her zaman ihtiyaç duyup aç sırtlan gibi bakıyoruz.

Alnitak Alnilam Mintaka
orası da öyle leipzig ekonomik olarak rahat bi kulüp ama söz konusu para 75 milyon o paraya 5 tane keita daha bulursun parlatırsın. bence taraftarı üzmekten ziyade futbol piyasasının çıldırdığını görünce naza çekiyorlar 85 90 milyona çıkmalarını bekliyorlar

Galatasaray yedek kalecisi Cenk Gönen'i satsın diye Malaganın as kalecisi Kameniyi alan adam gibi adam.. aziz yıldırım

Denayer bu forumda yazacak kadar Galatasaray aşığı biri yönetim aslında Maicon'un yanına birini düşünmüyordu ama Denayer'in bu insan üstü çabasını karşılıksız bırakacaklarını düşünmüyorum. Denayer'e geçen seneki gibi net talipler de yok bu sene. Hem Denayer hem Galatasaray bu kozu kullanacaktır.

Diğer isimler konusu şu anda dikkatimi çekti kusura bakma. Evet basına adı hiç düşmemiş isimler var. Mariano bunlardan biriydi. Yönetim bu sezon gerçekten transfer konusunda geçen sezonkilere göre ilginç hamleler yaptı. Aynı şekilde teknik direktör konusunda da adaylar belirlendi. Görüşme yok evet ama adaylar belli ve bu adaylar Galatasaray'ı reddedemeyecek isimler.

başka duyum var mı renktaş

Denayer bu forumda yazacak kadar Galatasaray aşığı biri yönetim aslında Maicon'un yanına birini düşünmüyordu ama Denayer'in bu insan üstü çabasını karşılıksız bırakacaklarını düşünmüyorum. Denayer'e geçen seneki gibi net talipler de yok bu sene. Hem Denayer hem Galatasaray bu kozu kullanacaktır.

Diğer isimler konusu şu anda dikkatimi çekti kusura bakma. Evet basına adı hiç düşmemiş isimler var. Mariano bunlardan biriydi. Yönetim bu sezon gerçekten transfer konusunda geçen sezonkilere göre ilginç hamleler yaptı. Aynı şekilde teknik direktör konusunda da adaylar belirlendi. Görüşme yok evet ama adaylar belli ve bu adaylar Galatasaray'ı reddedemeyecek isimler.
kim o adaylar rdaş? Fatih terim? Lucescu?

Başakşehir: Yeni transferlerimiz Kerim Frei ve Manuel Da Costa’nın imza töreni yarın (21 Temmuz Cuma) saat 10.30’da stadımızdaki basın toplantı odasında gerçekleştirilecektir.

#Galatasaray XI (Östersunds): Muslera, Maicon, Ahmet, Linnes, Carole, Tolga, Yasin, Selçuk, Belhanda, Sinan, Gomis.

Allahım inşallah şu turu geçerizde bütün kuşların hevesini kırarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt