Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.411
- 5.355
- 1.873
Karanlığın son noktasında aydınlık başlar. Bir umut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaşım yanlış anlaşıldıysam özür dilerim maç stresiyleNe olursa olsun onumuzde koca bir sezon var.
Her serde vardir bir hayir yapacak birsey yok.
Erkek olan varsa sol bek almasin ortasaha almasin kanat almasin simdi gorelim o erkekleri.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Kaçırdım ben burayı. Taraftarı desteklercesine bi gülümseme miydi yoksa "mal la bunlar" gibi mi?Neye tepki verdiği önemli bence kötü bir ifade değil
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok yaw ne alakasi var hic onemsemedim bileRenktaşım yanlış anlaşıldıysam özür dilerim maç stresiyle![]()
Teknik direktör planları hazırdı dememin sebebini şimdi daha iyi anlamışsınızdır renktaşlar. Geçmiş olsun hepimize , inşallah bugün bir devrim olacak.
Sildirler hemen
neyse beyler bosverin
feguli geldi mi ondan haber verin siz
Sorun tek başına kadro falan değil sahadaki 11 gsli ne bok yiyeceğini bilmeden sahaya cikmis. Hucumda en çok topla oynayan adamin maicon falan. Gomis pres yaparak basliyor sonra bakıyor olmadi kendine top sisirtiyor. Gibi gibi birsuru leslik. Daha 35-40 dk var Ahmet calik gibi topla oynama ozurlusu geride tek basina birakiliyor ve film kopuyor bu demekki takimda teknik taktik hicbirsey yok. Fmde falan boyle yapsan bu takimi yenemezsinBu kadro ile bu kadar
Haftada 3 gün tatil verecek bir hoca gelir günde bir idman devam yola
Sapote ettiler koskoca Galatasaray ı
Linnes - Sinan
Kanatları bildin güzel futbola ihanet.
GSC App VIP Edition 1.0 ™