Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert
Denayer
Costa
İmbula
Fernando
Feghouli
Bundan aşağısı kurtarmaz hatta bir tane daha kanat lazım Sinan çöpü gidiyor zaten

Tudoru dursun getırmedı yalnız taraftar getırdi :d herıf ılk kez taraftarın ıstedıgını yaptı

Hala 11 yazip paylaşan renktaşlarımı tebrik ediyor gelecek transfer sezonun da başarılar dilerim.

Hala 11 yazip paylaşan renktaşlarımı tebrik ediyor gelecek transfer sezonun da başarılar dilerim.

Ne yapalim ozaman renkdas sen soyle, olumlu tarafindan bakmaya calisiyoruz zaten morelimiz bozuk

Dursun gitmiyor ve gitmeyecek, 2 yil gitmemis adam simdi mi gidecek?

Bu kadar başarısızlığa faruk süren bile dayanamazdı bu çapsız dursunu destekleyen hayri kozaklar inan kıraçların yatacak yeri yok bu camianın en büyük sorunu bu pilavcı zihniyet.

Gelmesini hiç istemiyordum ama Belhanda sistemi işleyen takımda iş yapar . Beğendim ben kendisini hernekadar çok verimli oynamış olmasada. Adamda bazı meziyetleri var çok belli ancak takımın kanatları ve orta sahası komple değişmeli...

Tudoru dursun getırmedı yalnız taraftar getırdi :d herıf ılk kez taraftarın ıstedıgını yaptı

hayri nerde :D

giphy.gif

homer_lurking.gif

Son düzenleme:
Brovo basgan daha Avrupa'da ilk maçına çıkan takımı iki maçta da yenemeyip temmuzda Avrupa'ya veda ettirdiniz.haklisiniz, Galatasaray iyi olacak.gibi bı mesaj yayımladı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt