Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be lise yillarimin favori grubu Linkin Park'in vokalisti Chester Bennington kendini asarak intihar etmis.

Bu ne boktan bir gün böyle yav.

Yıl 2006, henüz bilgisayarım ve internetim yok. Bir arkadaşımın bilgisayarında Numb'ı duyuyorum ilk defa, tabi henüz bundan haberim yok. Hiçbir şey anlamıyorum ama solistin sesi ve tarzı beni çok etkiliyor. O arkadaşıma gittikçe dinlemeye devam ediyorum ve nihayet 2007'de ilk bilgisayarımı alıyorum. Ama bu kez de internet eksik. Neyseki Numb ve One Step Closer'ı bir CD ile kendi bilgisayarıma aktarabildim ve birkaç ay internet gelene kadar onları istediğim zaman dinleyebildim. İnternetle beraber sesini duyduktan bir yıldan fazla bir süre sonra adını da öğrendim. Hiçbir Türkçe şarkının sözlerini tamamen bilmezken ilk ezberlediğim şarkı da Numb oldu. Tabii diğer şarkı ve albümlerine de eriştim. 1-2 yılda tüm diskografiyi ezberlemişimdir. Böylelikle Chester, Rock&Metal dünyasına giriş yapmamı, dinlerken kendimi bulduğum bu türü ve şu anki vazgeçilmez hobilerimden birini keşfetmemi sağladı. Hatta şu an en yakın arkadaşımı tanımama da vesile oldu. Gerçi lisede aynı sınıftaydık, mutlaka tanışacaktık ama belki de şu an aramızdaki bağların bu denli güçlü olmasının temel sebebi kendisidir. Aradan yıllar geçti ve dediğim gibi beni Rock&Metal dünyasına sokan kişi, son albümüyle beraber bu dünyadan ayrıldı. Tabii doğal olarak bu bizi üzdü ve tepki gösterdik. Ama kendisi bugün gerçek dünyadan da ayrılmayı seçti. Son albüm için neredeyse tüm hayranları tarafından aldığı yoğun eleştirilerin bundaki payı nedir bilmiyorum ama keşke böyle bitmeseydi. Hala inanamıyorum, çok şaşkın ve üzgünüm.

Düştüysek kalkmasını da biliriz renktaşlar. Moralinizi bozmayın. Kışın gelişi yazdan belli olur. Böyle olacağı belliydi kendi kendimize triplere girdik. Nasıl ki Polat döneminde düşüp ayağa kalktıysak yine kalkarız. Dursun için çalışmalar daha da hızlandı. Yakında kongre kararı alınır. Bu sezonu da böyle atlayacağız. Tudor ile yüksek ihtimal devam edecekler ama kasım ayını göremez daha önce de söylemiştim. Yarın transfer açıklanır gaz almaya çalışacaklar. Kanmayın transferlere. Tudor'dan sonra gelecek adama destek verelim yeterli. Bizim işimiz yağlı surat ile.

Herkese hayırlı geceler.

Son 3 ayda 'Elveda' dediklerimiz

? Riva
? Florya
? Abdi İpekçi
? Ergin Ataman
? Bruma
? Wesley
? Podolski
? Micov
? UEFA

Garibanın aksine " dikbaşlı " tabirini kullanabiliriz bence. Yani aynı mesajı sürekli atmak istemiyorum ama bugün basın toplantısını tek taraflı düşünmeyelim. Tudor'da yeri geldi lafını esirgemedi. Örneğin ;
Daha ilk soru şu şekilde idi " İstifa etmeyi düşünüyor musunuz ?"
İlk söylediği söz ise " etsem mutlu olursun değil mi ?"
Sonrasında olay "ama o başlattı" olayına döndü.

Hocam bırak Allah'ını seversen. Az biraz empati yapın, gözünüzü seveyim. Tamam Tudor başarısız, iki gün sonra o da gidecek belki ama konu o değil. Tudor başarısız olabilir, gitmesi gerekiyor olabilir. Bu hayatta her şey başarı üzerine değil. Sen, ben çok mu başarılıyız bu hayatta ? Önce saygı gösterecekler adama. Erhan Telli denen adamın kim olduğunu bilmiyoruz sanki. Satılık kalemlerden biri işte. Yukarıda Allah var. Satılık kalemler aynı şerefsizliği Riekerink'e de yapmışlardı. Bugün maç spikeri çıkmış, Linnes'e laf ediyor. Dönüp de Selçuk İnan'a tek söz edemiyor ama.

Son düzenleme:
Sinan da cekip gitmis ne guzel kurtuluyoruz tek tek hepsinden.

o cabalayan linnese laf eden ama selcugu konusmayan spiker kuşların avrupada mıçtıkları,fark yedikleri maçları anlatmak nasip olsun sana,olacak da.kaçarı yok.

Hayır arkadaş bizim gibi Türk Milleti gibi yanar döner başka millet olsa olsa bir araplar olur heralde. Bu Tudoru denen illeti ben dahil herkes istedi. Transferde bir tek Belhandayı maliyetinden eleştirdik. Diğer tüm transferleri %95 taraftarın hepsi beğendi. Şimdi Tudoru sanki getirten biz değilmişiz gibi sallıyoruz. Dursun denen beyinsize Allah sabır versin. Taraftarın dediğini yaparsın küfür yersin, istediği transferleri yaparsın küfür yersin. Hayır bir de eli sopalı bıçaklı grup var, ağzını açtığın an üzerine çullanıyolar. Adminler de izliyor! Neymiş sinirlilermişmiş! İyi kardeşim kaldırın kuralları insanlar istediğini istediği kadar linç etsin. 15 yaşındaki bebeler gelsin burda terör estirsin. Ne olmuş açık açık küfür etmiyormuşmuş! Açık net söylüyorum böyle yanar döner taraftarlık olmaz olsun... Açık net Dursun'da başkanlık vasfı yok, bu kadar zengin olmasına da şaşırıyorum. Sneijderin aklıyla riekerink bey, taraftarın aklıyla tudoru getiren adamdan başkan maşkan olmaz. Rüzgar nerden eserse oraya dönüyor. tudor denen adam yeni teknik direktör olmuş üzerimizde deneme tahtası yaptırdık. Karabükte küçük takımı dilediği gibi tekmeliyordu. Yalnız en çok da futbolcuları tebrik etmek lazım. Baktılar ki 4-5 oyuncu gelecek kendileri oynamayacak açık net takımı sabote ettiler.Biliyolar ki canları istemezse gitmicekler, baktılar tudor hem kadrodan ediyor hem de idmanlarda canları çıkarıyor. Bir ihtimal uefadan köy takımına elenirsek ortalık karışır belki yeni transferler gelmez üstüne tudor da gider biz de keyfimize bakarız derdindeler. Trilyonları yan gel keyfim yat al, üstüne ekmek yediğin takımı sabote et! Yazıklar olsun denecek söz yok.
İşte bu kadar agzina saglik renktas!

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslında varya sabah işim olmasa Arşivlere girip daha iki hafta önce ''dursun tamam iki senedir bizi süründürdü ama bu sene aklı başına gelmiş akıllı bir takım kurma peşinde ve kendini affettirme amacında ve verdiği her kararda arkasında olmamız lazım diyen yanar dönerlerin listesini çıkarirdimda. O bile değmez onada bir bahane bulursunuz.
Adam hepimizi şeyinde dolandırıyor iki transfer haberi çıkarıyor 3-4 milyon Euro ya alınacak Belhanda yi 9 a alıyo çıt yok.

Son düzenleme:
Lucescu yönetiminde
2 orta saha
1 sol bek
1 sağ kanat
1 sol kanat
1 stoper

Beyler takim facia su kadroya Tudor degil klasik olacak ama Mourinho bile top oynatamaz olay teknik ve taktik degil. Sabotaj var yureksizlik var benim taraftar olarak bozuldugum sey Tudor beceriksiz mi? Evet ancak ortaya hırsını koyuyor. Peki bunca yil bu takimin ekmegini yiyenler neyini koyuyor? Asıl tepki Sınan Carole Yasin gibilere koyulmalı!

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt