Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 yemiştik realden
1 yada 2 mağlubiyetten biri o
Ayrıca transfer döneminde terim
Bildiğin takımı baltalamıştır
Balık hafızalı olmayın.

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

güleyimde boşa gitmesin.Fatih terim sayesinde tanıdık brumayı muslerayı meloyu eboueyi hele melo transferi fatih terim ısrar etmese botokslu almak istemiyordu.Kıçı kırık gökhan töreyi aldırmayıp milli takıma niye aldı diyorsan orası milli takım oynayacak oyuncu sayısı belli seviyesi belli.Galatasaray da daha üst seviye oyuncular vardı.

Başkanımın genç ve dinçliğini kıskananlar çıkmış yine. Alayınızı cebinden çıkarır Ünal başkanım.

sent via GSC

Hala fatih hocayı boklayan övmesi gereken yerde yeren adamlar görüyorum.Yemin ediyorum biz bu tudorla dursunu hakediyoruz.2018 de aday olsun dursun başkanım kazansın tekrardan tudorlada 5 yıllık sözleşme yapsın ARKANDAYIZ.

523059b746617ee1781c4e7aedf934dc.png

c4ae83d9d5387a8d36ac627046e05e05.png

827e6258ae6b4fdb221e1bcb71f8b168.png

83374a0a454f65c9738a2487778994ee.png

8ddfcfcb4b8b9f867985d7d202af9b73.png

46dee433996e148d52a216e6bd4fb67c.png

9ea92e324821edbc4d20ac373325e7e9.png

dd76df51f29ab3cf44f360a8eb4959d3.png

50a19ff3058f3b7cbcbcf08715f7d273.png

Ve daha niceleri var hele Çakır'ın bazı yorumları var o kadar boş ve uzunki screenshot a sığmıyor

güleyimde boşa gitmesin.Fatih terim sayesinde tanıdık brumayı muslerayı meloyu eboueyi hele melo transferi fatih terim ısrar etmese botokslu almak istemiyordu.Kıçı kırık gökhan töreyi aldırmayıp milli takıma niye aldı diyorsan orası milli takım oynayacak oyuncu sayısı belli seviyesi belli.Galatasaray da daha üst seviye oyuncular vardı.
13/14 sezonundan bahsediyorum
Farklı yerlerdeyiz
G.töre yi beğenmeyip
Erman Kılıç'ı aldırmıştı anlatmak istediğim şey bu
Balık hafızalı derken ciddiydim
Yabancı sınırını unutuyorsun
Kıçı kırık dediğin gökhan
13/14 te
4gol8 asist
14/15 te
9gol 11 asist yapmış

13/14 sezonundan bahsediyorum
Farklı yerlerdeyiz
G.töre yi beğenmeyip
Erman Kılıç'ı aldırmıştı anlatmak istediğim şey bu
Balık hafızalı derken ciddiydim
Yabancı sınırını unutuyorsun
Kıçı kırık dediğin gökhan
13/14 te
4gol8 asist
14/15 te
9gol 11 asist yapmış

Yav öyle bir anlatıyorsunki sanki Fatih hocaya bütçe verdilerde yok almıyayım oyuncu dedi öylemi?Kendi ağzınla söylüyorsun erman kılıçı aldı diye.Niye aldı? ucuz olduğu için.Demekki adama verilen bütçe kısıtlıydı.Dünyada bak 8 milyar insan var diyelim hiçbir teknik direktöre al hocam şu kadar para sana istediğin yerlere takviye yap dese bir başkan, hiçbirinin hayır deme şansı yok.

Yav öyle bir anlatıyorsunki sanki Fatih hocaya bütçe verdilerde yok almıyayım oyuncu dedi öylemi?Kendi ağzınla söylüyorsun erman kılıçı aldı diye.Niye aldı? ucuz olduğu için.Demekki adama verilen bütçe kısıtlıydı.Dünyada bak 8 milyar insan var diyelim hiçbir teknik direktöre al hocam şu kadar para sana istediğin yerlere takviye yap dese bir başkan, hiçbirinin hayır deme şansı yok.
Beşiktaş 350.000 euro'ya kiralamış..

Akıl alır gibi değil ya, ne olmuşuz biz... Bitmişiz, erimişiz, tükenmişiz biz... Yazıklar olsun yazıklaar.

Yeminle 3 yıldızken daha mutluyduk be .. Allah belanızı versin yediniz takımı .. Şerefsizler

Yorumlarımızın fotosunu atmış :D @Tuna Köse

Sneijder olsaydı dahi eleneceğimiz konusunda anlaşalım

Herkes Sneijder olsaydı farklı olurdu kafasında ama bence öyle değil

Farklı olsaydı 2 sezondur ligde o sıralamalarda olmazdık zaten

Yeni oyuncuları ayrı tutuyorum,bütün olarak berbat bir kadro var tabii sadece tek kişiye bir şey demiyorum o iki sezon için

Ama kadro hala çok farklı değil o iki sezondan ve bence kesinlikle sonuç farklı olmayacaktı Sneijder olsa dahi

Son düzenleme:
Sneijder olsaydı adamlar 2 adamla sıkı markaj yapacakları için sonuç değişmezdi katılıyorum.yasin malını izlemezdik ama belhanda oynardı solda
Onur Arslan

Son düzenleme:
Kovdurdu
Terim öyle sinsi bi adam ki
Milli takımı çoktan kafasına koymuştu
Transfer döneminde beğenmeyip
Aldırmadığı g.töre'yi
Milli takıma gider gitmez çağıran birisinden bahsediyoruz.

Milli takimi kafasina koymustu ancak ben her iki takimida calistiririm diyordu ki nitekim calistirirdi. Unal AYsali cok severim. Ancak Terimin ayrilisinda Terim kadar Unal Aysalin bok yemesi de var kimse kusura bakmayacak

bülent mülent gelcekse tudor kalsın zaten 5 adam daha alıncak gıbı gelsın oyle ızleyelım bı tudor efendıyı ve takımdakı 10 copu yollayacaksa .. luce gelmezse tudor kalsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt