Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acı olan ne biliyor musunuz renktaşlar? Böyle bir elenme sonrası genelde rakip takım taraftarları dalga geçer, sataşır ancak bu sefer etrafımdaki Fenerbahçeli Beşiktaşlı arkadaşlar dalga bile geçmiyor. O derece rezil rüsva bir takıma sahibiz ve yönetim tarafından yönetiliyoruz. Rakipler bile bunun farkında.
Fenerli arkadaşımla seyrettik. Tudor'a, Carole'e benden çok sinirlendi adam.
İçim acıdı ya biz kanıksamışız artık adam yeni gördüğü için tabloyu kafayı yedi.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belliydi zaten ne bekliyordunuz? Geçen sene ki kadro yoktu yeni oyuncuların takım kimyasına henüz alışmaması formda olmamaları ve vasat altı oyuncularla oynadık üstüne leş gibi savunma hattı ile.İnanın bana şu rakip takımın liginin devam ediyor olması ve bizimde yeni yapılanmaya gidiyor olmamız gerçekten nasıl bi bahtsızlık şanssızlık varsa başka herhangi bir rakip olsa geçerdik bu turu.Onların yetenekli olduğu falan yok takım kimyaları çok yüksek olmasından adamların kadro oturmuş ve formdalar

futstats böyle vermiş istatistiği.
heralde başka maçın istatistiğini vermiş olamazlar diye düşünüyorum?

Futstats'ın twitter adresine baktım da göremedim

Ayrıca kesinlikle başka maç olmalı

çünkü Östersunds maçında Selçuk denen HAİN 90 dakika oynadı

Hırvat köylüsü zevkle bu HAİNİ 90 dakika oyunda tuttu

Futstats'ın twitter adresine baktım da göremedim

Ayrıca kesinlikle başka maç olmalı

çünkü Östersunds maçında Selçuk denen HAİN 90 dakika oynadı

Hırvat köylüsü zevkle bu HAİNİ 90 dakika oyunda tuttu
ben ordan kopyalayıp yapıştırdım direk.
belki onlarda yanlış olduğunu fark ettiler de kaldırdılar.

Fenerli arkadaşımla seyrettik. Tudor'a, Carole'e benden çok sinirlendi adam.
İçim acıdı ya biz kanıksamışız artık adam yeni gördüğü için tabloyu kafayı yedi.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen öyle artık dalga geçmiyor birçoğu etrafımdaki. Aksine sucukçu gruptan daha çok Dursun'u Selçuk'u eleştiriyorlar.

Carole ve Selçuk futbola tepki olarak doğmuş gibiler. Maçı izleyen birisinin rakip olsun olmasın sinirlenmemesi mümkün değil bu adamları gördükçe.

Belliydi zaten ne bekliyordunuz? Geçen sene ki kadro yoktu yeni oyuncuların takım kimyasına henüz alışmaması formda olmamaları ve vasat altı oyuncularla oynadık üstüne leş gibi savunma hattı ile.İnanın bana şu rakip takımın liginin devam ediyor olması ve bizimde yeni yapılanmaya gidiyor olmamız gerçekten nasıl bi bahtsızlık şanssızlık varsa başka herhangi bir rakip olsa geçerdik bu turu.Onların yetenekli olduğu falan yok takım kimyaları çok yüksek olmasından adamların kadro oturmuş ve formdalar

Bu elenmenin bir bahanesi olamaz.

Tudorla acilen yollar ayrılmalı lucescu ile 2 yıllık anlaşılmalı.Ve bu kadro kurulmalı yoksa bir halt olmaz bizden!!

Muslera

Mariano maicon sakho kenedy

Vainquer pasalic (yada fernando imbula)

Feguili (yada lens) ben arfa belhanda

Gomis

dursunun yapacagı en doğru iş lucescuyu ya da fatih terimi getirmek ve 2018 de ben gidiyorum demesidir artık.ve cıkıp söylemeli ben zarar verdim,taraftarı mutsuz ettim.en azından bunu yapmalı,utanıp.

Bahaneler de hazır yine her zamanki gibi.

Daha ismini ilk defa duyduğumuz Östersunds'a elendik gelmiş başka takım olsa elerdik diyorsun. Pes yani.

sent via GSC

eger lucescu tarzı azda olsa taraftara umut verebilecek bir hoca gelmezse bu sene arenaya 4-5 bin kisi bile gelmez maclarda

transfer bekleme bekleme ..görünen şu an 7-8 futbolcunun gideceği.adam lazım takıma.

@Secckin1905

@Secckin1905

Tudor kadro yenilenmesini, normal kamp süresinin 6 hafta olduğunu bahane olarak sunuyor. Önce 2009-10 Rijkaard dönemini bir izlesin, anlar.

Rijkaard, 15 Haziran'da göreve başladı. UEFA'da üç ön eleme oynadık ve ligde 6 hafta, Baros'un ayağı kırılana dek gelene 5 gidene 6 attırdı.

Kardeşim kadro bu anlamıyormusunuz? Çöp oyuncularla bu kadar olur takım birbiriyle oynamaya alışık ta değil yeni kurulan bir takım.Medyanın gazına gelipte tudor gönderilirse de yazıklar olsun

Tudor gönderilsin diye demedim zaten bence Tudor'dan önce Dursun ve yönetimi gitmeli. Teknik direktör değiştikçe bunu bir bahane ve zaman kazanma olarak görüyor yönetim. Kesinlikle Tudor'un kovulmasına izin verilmemeli. Önce yönetim gidecek. Sonra duruma gidişata göre bakacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt