Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben şahsen artık transferlere bakmıyorum sadece teknik direktör icin bekliyorum eger tatmin edici birisi gelirse takip edicem ligi

yoksa box kick box filan yada nba gibi biseyler bulacam yeni sezon icin

Feghouli-Joel Campbell ikilisini almamız şart ikiside takımlarında gözden düşmüş durumdalar parayı basıp kanatlarımızı bu iki oyuncuyla planlamalıyız Sinan leşine tekmeyi koymalıyız,Rodri-Yasin yedek

Dursun Özbek yönetimi varken hala şampiyonluk bekleyenler var en kral hoca gelsin bu yönetimle şampiyonluk imkansız hala anlayamadınız mı

@Secckin1905

@Secckin1905

Tudor kadro yenilenmesini, normal kamp süresinin 6 hafta olduğunu bahane olarak sunuyor. Önce 2009-10 Rijkaard dönemini bir izlesin, anlar.

Rijkaard, 15 Haziran'da göreve başladı. UEFA'da üç ön eleme oynadık ve ligde 6 hafta, Baros'un ayağı kırılana dek gelene 5 gidene 6 attırdı.

Harbidende haa nasıl bi start vermiştik o sezon, ben rekorları alt üst eder diyordum bi anda çöktü herşey

20 gün sonra lig baslıyo cibiliyetsiz herifler.selcugu,yasini,carolı postalayın bari.

Levent Tuzemen dun harbi sacmalamis.

Neymis efendim. Galatasaray hep yerlilerle basari yakalamis.
Acin bakinmis tarihe hep yerlilerin bol oldugu kadroyla avrupayi sallamisiz. Ne zaman takimda yabancilar cogalmis o zaman cokus baslamis.
Tam bir ayranci yorumu. O zaman kadroda en fazla uc yabanciyla oynayabildigimiz 80 li ve 90li yillarda neden her sene
Avrupa sampiyonu olamadik?

Ha birde kalkmis tudorun oyun anlayisini elestiriyor. Neden isvecte kapanip defans oynamamis?? Manyak herif osvendurgus'a karsi kapanmadik diye tudor salliyor. Uefa kupasi sahibi seri basi GS osterungusa karsi kapanacak.

Gokmen zaten tam aglak. Adam yorum yapmiyo, her zaman zirliyor. Kerem inan beyinsizin teki.
Erman ayisi tam bi kalas ama aralarinda en mantikli konusani

yav yönetim gidecek zaten ama şimdi ama 2018de.daha önce hocasız sampiyon olduk,yönetimsiz de oluruz.

Levent Tuzemen dun harbi sacmalamis.

Neymis efendim. Galatasaray hep yerlilerle basari yakalamis.
Acin bakinmis tarihe hep yerlilerin bol oldugu kadroyla avrupayi sallamisiz. Ne zaman takimda yabancilar cogalmis o zaman cokus baslamis.
Tam bir ayranci yorumu. O zaman kadroda en fazla uc yabanciyla oynayabildigimiz 80 li ve 90li yillarda neden her sene
Avrupa sampiyonu olamadik?

Ha birde kalkmis tudorun oyun anlayisini elestiriyor. Neden isvecte kapanip defans oynamamis?? Manyak herif osvendurgus'a karsi kapanmadik diye tudor salliyor. Uefa kupasi sahibi seri basi GS osterungusa karsi kapanacak.

Gokmen zaten tam aglak. Adam yorum yapmiyo, her zaman zirliyor. Kerem inan beyinsizin teki.
Erman ayisi tam bi kalas ama aralarinda en mantikli konusani

Şu Galatasaray'a sallayalım da mamalanalım derdindeler

dün maçı radyo d'den dinledim de kim anlatıyordu maçı çok acayip bir adamdı.

aslında güzel tespitleri vardı maç boyu onlara lafım yok, selçuk ve tolga'yı öve öve bitirememesi haricinde genel olarak güzel yorumladı.

ama bir pozsiyon anlatımı var. ilk yarı gomiss gomiss gomiss diye bağırmaya başladı aha dedim attık süper. bir 15-20 saniye sonra nasıl kaçar dedi. penaltıda da ah ahmet yapma ahmet falan dedi. ahmet yapmaman lazım falan diyor anlatıyor bir şeyler. adam neredeyse golü atacakken söyledi penaltı oldu diye.

zaten maç sinir bozucu bir de bu muallak anlatımı gerdikçe gerdi.

Evet iddia ediyorum feneri de elerdi bu takım trabzonuda elerdi.Populistlik yapmıyorum bunlar gerçekler

Vakt-i zamanında elendiğimiz Tromsö'nün de bu takımın da İskandinav olması tesadüf değil bana göre.Hep benzer karakter,yetenekleri sınırlı ama çok koşan ve fiziksel manada diri takımlar.Sen de bu takımlar kadar koşmazsan,onlara gerekli fiziksel direnci gösteremezsen buna ek olarak değişik hücum opsiyonları ortaya koyamazsan kısaca küçük görürsen elenirsin.Bu bahane değil,bu takımı her türlü elemeliydik ama ortada böyle bir şey olduğu da gerçek.

Kardeşim kadro bu anlamıyormusunuz? Çöp oyuncularla bu kadar olur takım birbiriyle oynamaya alışık ta değil yeni kurulan bir takım.Medyanın gazına gelipte tudor gönderilirse de yazıklar olsun

Hepsi gidecek kardeşim neyi savunuyorsunuz anlamıyorum

Medyanın gazına gelip Tudor gönderilirseymiş şaka mısın yahu

Tudor denen öküz ne yapmış Karabük'te de bize geldi

Takımın planı yok, taktik yok, oyunu okuma yok, takımda en ufak bir ışık veren oyun yok

Lan beğenmediğimiz Hamza varken takım Real maçında tiki taka yaptığı için taraftar bir umut besliyordu

Keza Riekerink fb kupa maçında serbest vuruş organizasyonu yaptırdığı için millet bir umut besliyordu

Bu öküz 6 aydır başımızda ne artısını gördünüz de medyanın gazıyla Tudor gitmesin diyorsunuz

Hepsi GİDECEK bu kadar NET...

rakipler dalga bile geçemiyor.çünkü Galatasaray futbolcuları yetersiz ve takıma kasten zarar veriyor.Galatasaray çok kötü bi takım şu an kadro olarak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt