Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer City'e, 'Galatasaray'dan başka yere gitmem.' mesajını iletti. Galatasaray'da stoper arayışı yoktu ancak tekrar düşünülecek. (A Spor)

maiconun yanına şart.

Bizim Scoutlara güvenirdim önceden ama artık onlarında şutlanması lazım Telles dışında başarılı hamleleri yok

bu arada hiç unutulmasın.ahmet çalık 2 maçtır fena hatalar yaptı.gönderilmeli köyüne.yeni bi semih kayaya ihtiyacımız yok.her maç gol yedirecek potansiyelde ahmet.

[FONT=Arial, sans-serif]Özlüyoruz :/
[/FONT]
DFNYDPrWAAIgh-X.jpg

Fransa, İtalya, İngiltere, Almanya, İspanya ve Rusya'dan Carole'e talipler var. Marsilya ve Lyon bir adım önde. (Foot Mercato)

Lyon'un Carole'ye talip olma ihtimali yok 2 tane sol bek aldılar...menajeri iyiyse Marsilya'ya falan ittirebiliriz

2-3 gün içinde transfer açıklarlar ama burası antu değil,o dursun gidecek

Pep Guardiola: "Aleksander Kolarov, Roma'ya transfer olmaya yakın."

Daha elinde ki işe yaramaz adamları bile yollayamadın bırak transferi
De jong filan bi dünya para alıyo
Gerizekalılar sneider'ı göndereceğinize de jong'u yollamaya çalışsaydınız maaş olarak eliniz açılır hemde şu an bu turu geçmiş olurduk belki.

Aklınızı öpüyim sizin.

Lig başlamadan, transfer dönemi bitmeden bizim bütün umudumuzu kesmemiz çok acı. Bizi bu duruma düşürenler hesap vermeli. Gelecek transferler bile heyecan yaratmıyor artık

bu noktadan alıp takımı şampiyon da yapabilirler mesele bu değil,mesele bize yaşattıkları...ben lig şampiyonluğunu araç olarak görüyorum benim takımım avrupada başarılı olmalı Dursun bu kulübü ne hale getirdi....

Serhat Ulueren: "G.Saray Yönetimi’ne 3 koyun teslim et, 2 saat içinde biri kaybolur, biri telef olur, sonuncusunu kurt veya köpekler kapar"

hiçbir yönetici açıklama yapmadı,medya maymunları da o yüzden haber yapamıyor farkındaysanız,bilgi sızmadı daha yeni emirler gelmedi nevzata ali naciye

Dursun 6-7 transfer daha yapıp mali olarak durumu iyice batırsa da onu destekleyen hayri kozak gibi abilerinin 360 derece dönüşlerini izlesek

Dursun polat'ı filan geçti
Şu an canaydın dönemi ile yarışır ki o dönemde şampiyonluk filan gelmişti.

Tekme tokat dayak yiyerek gidicek sanıyorum

Fenerbahçe ısla ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı

Maliyet??
Bir tek enayi biziz sanırım her aldığımız adamın parası konuşulur

Bu gelibolu dan karşıya arabayla geçiste bekleme çok oluyormu?

bazen yogun oluyor ama 1 saatide gecmez beklemek aksam üzeri birde sabahları yogun oluyor genelde ama karsıda sanırım3tü iskele oldugu icin vapur sayısıda cok

genelde ortalama 20-25 dkda binmis olunur vapura

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt