Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki yol var uzağa gitmeye gerek yok...Yönetim olduğu gibi devam edecekse en az 4 transfer yapar...ha yok gidicem diyorlarsa suya sabuna dokunmaz bırakırlar yeni hoca ve transferler gelecek yönetimin insiyatifine kalır

imbula hayatta gelmez artık fernando gelir o gazla parayı basarız feghouliye de bence aynı şekilde ikisi gelir gibi ama yetmez ayrıca gonderılcek 10 tane adam var işimiz cok zor

Erman Toroğlu: Üzüldüğüm nokta Real Madrid'i yenmiş Juventus'u elemiş takımın taraftarı bunu haketmiyor. GS kadrosu vasıfsızlardan oluşuyor.

Erman Toroğlu: Bazen bir ateş yanar o ateş herkesi yakar önü alınamaz. Tudor ve Selçuk bu ateşte yanacak ilk 2 isim.Selçuk'u maça çıkarmayın

Minimum bu olmalı
_____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Strinic
______Tolga/Selçuk___İmbula_______
___Feghouli___Belhanda___Campbell__
______________Gomis______________
Mert,Linnes,Serdar,Çalık,Emrah,Yasin,Rodriguez,Eren
Sinan-Carole-Donk-Tarığa :dank::dank:

Leo renktaş Gelibolu-Lapseki feribotunu kullandıkdan sonra Biga, Bandırma, Bursa, Eskişehir, Ankara (çevreyolundan devam), Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri, Pınarbaşı, Göksun, Kahramanmaraş en iyi/kısa yoldur.

Çok Teşekkürler. Peki bu yolun kalitesi nasıl ankara çevre yoluna kadar? Virajlımı otobanmı tek şerit mi? Kısacası gidilir mi sen olsan ipsaladan çıksan 6 da akşam İstanbul üzeri mi gidersin gelibolu mu?

Erman Toroğlu: Selçuk İnan'ın Galatasaray'da işi bitti. Onu sahaya çıkarmayın artık. Bakın çıkarmayın iyi olmaz. Çıkarmayın.

Minimum bu olmalı
_____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Strinic
______Tolga/Selçuk___İmbula_______
___Feghouli___Belhanda___Campbell__
______________Gomis______________
Mert,Linnes,Serdar,Çalık,Emrah,Yasin,Rodriguez,Eren
Sinan-Carole-Donk-Tarığa :dank::dank:

selcuk,yasin,ahmet ve eren...mide bulandırdı

İki yol var uzağa gitmeye gerek yok...Yönetim olduğu gibi devam edecekse en az 4 transfer yapar...ha yok gidicem diyorlarsa suya sabuna dokunmaz bırakırlar yeni hoca ve transferler gelecek yönetimin insiyatifine kalır
4 transfer filan kurtarmaz bizi
Bu sevgisizlik ortamı
Florya'nın hali
Yedek kulübesinin yetersizliği
Tudor'un otorite sevgi sorunu

Transferle filan olmayacak

Selcuk'tan nefret ettigim kadar kimseden nefret etmedim.Birak git artik yillardir bi boka yaradigin yok takimi 2.lig takimina ceviren adam Selcuk'tur

Lucescuyu iki günde maskara ederler
Emre belözoğlu neler yaptı adama

Lucescu maskara edilecek bir adam degildir. Bunu herkes bilir.

Babacan oldugu kadar, affi da yoktur belli konularda. Bugüne kadar hicbir takimda kontrol sorunu yasamamistir.

Cok acikca söylüyorum. Mesele teknik, taktik olayi degildir aslinda, ki taktigin krali Lucescu´dadir.

Mesele sinerji meselesidir. Bu taraftar takimina, hocasina, yönetimine inanmiyor. Istersen Real Madrid´i satin al getir, sampiyon olamazsin.

Biz sampiyon olduysak, tek yumruk oldugumuz zaman olmusuzdur. Bu sartlarda en fazla 4. oluruz yine.

Lucescu en azindan sportif anlamda ümitlenmemize sebep olur, yönetimi de cakma entel pilavci liseliler düsünsün.

takımın oyuncusu ayılırken vedalasalım diyen gazetcilere ters yapan adamdan nasl bir sinerji bekliyorsak artık..

Çok Teşekkürler. Peki bu yolun kalitesi nasıl ankara çevre yoluna kadar? Virajlımı otobanmı tek şerit mi? Kısacası gidilir mi sen olsan ipsaladan çıksan 6 da akşam İstanbul üzeri mi gidersin gelibolu mu?

Köprüde yol çalışmaları var bu arada aklında olsun. İkişer şerit kapalıydı en son.

Ayrica Belhanda´ya yapilanlar da serefsizliktir. Tepki verecem diye yeni oyuncumuzu harcamak da nedir?

Hadi yönetim bu angutlugu yapti, sana ne oluyor? Acikca söylüyorum, Belhanda´yi isliklayanlar da haindir.

Selcugu hala 11e yazanlarmi var. Sizinde beyininize tüküreyim.

Yönetim + Selcuk Tudordan önce gitmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt