Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burdan sadece 1 çıkış yolu var

Albayrak - Lucescu

Albayrak - FT

Florya'nın anahtarlarını vericeksin istediği 4-5 adamı alıcaksın biz bu sezonu ancak o zaman şampiyon tamamlarız.

Florya'nın bu kadar sahipsiz kaldığı sevgisiz olan bir ortamda git kralını getir biz bu seneyi en iyi 4.tamamlarız.

Bu saydığım adamlar gelmeyecekse tudor kalsın 2018'e kadar.

Albayrak gelmeli ama yönetici olarak gelmeli

Onda Göxel gibi iktidar yalakası olma potansiyeli var

Son düzenleme:
Ikıncı kamp yeri arıyorlarmış
Tudor istediği yüklemeyi yapacakmış
Yani tudor kalıyor
Ntv spor özel haber

Galatasaray, 2. kamp dönemi için yurt dışına çıkacak. Tudor, bu kamp döneminde takıma fiziksel yükleme yapmak istiyor. (NTV Spor)

hic gerek yok ya

takımı manisa kırkağaca getirsin, lig başlayınca geri götürsün.

eksik mevkilerede manisa dan 4-5 tane sağlam komando koysun.

2018 mayısa kadar mecburuz gibi bunlara
Umarım ali dürüst ikna olur geçer direksiyonun başına

Ulan basaksehir bile bizle kafa buluyor.Eşekogluesekler kim ya bunlar.

Ayrıca hala selcuk gevseği 3 milyon euro para alıyor.

Allahım neydi bu takımın ve taraftarın suçu.

Allah belalarını versin.

1341493.gif

Yok yav onunla da olmuyor artik. Beli dönene kadar dünya bir kere ekseni etrafinda dönüyor.

Onun gitmesi kesinlikle dogru. Balta sevdigim nadir yerli oyunculardan birisi ama gec bile kalindi daha önce gitmeliydi.

Kulüpte görev verilebilir kendisine bize yakisan düzgün karakterli bir adam. Her zaman sessizce isini yapmaya calisti elinden geldigi kadariyla. 10 numara adam bence.

Dediklerine katılıyorum cidden de efendi bir adam. Ağırlaştığı konusunda da haklısın ama kritik müdahalelerde adam bunlardan iyiydi, tabi ki çok daha iyisi lazım ama ben eldekilere kıyasla dedim.

PSG'nin Neymar için 222M € vereceği konuşulurken, Monaco da Kylian Mbappe'nin fiyatını 190M €'ya çıkardı. (Marca)

Başakşehir bile bizim taraftara satılık muamelesi yapmış
Çıkıp ağzını açan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt