Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imbula ve Lemina olmıcak gibi...
Fernando nın yanına da daha Ofansif bir merkez orta saha almak şart.

Fernando - ???

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Sol ve Sağ Bek banko Transfer
2 Orta saha bank Transfer
1 Ofansif Oyuncu /Kanat

5 Transfer yaptı
(+ Duruma göre Stoper / Kanat )

Neden

Bende tam tersi,bir isik gördügüm Tudor'la ilgili yanildim olmadi zorlamaya gerek yok diyorum mesela

1. Şu an gelecek hoca büyük ihtimalle transfer operasyonunu durdurur. Hep böyle olmuştur. Eldekileri motive derim filan diye düşünür.
2. Şu an gelebilecek faydalı hoca yok.
3. Yönetim kendisine bir kez daha alan açar.
4. Tudor devam etsin, operasyonu tamamlasın sezona girelim başarısız olursa ya Mayıs' kadar geçici hocalarla devam edilir ya da olağanstü kongre olur. O zaman da yeni yönetim adam gibi hoca getirir. Başarılı olursa zaten ne ala.

1 bek 2 kanat 2 merkez
Yoksa tüm herşey yalan.
Gerçi bunları yapsalarda benim icin herşey yalan Dursun ve Tudor gitmeden, orası ayrı.

_______________Muslera
_________Serdar_Maicon_Ahmet
Linnes__Selcuk_Tolga_Transfer__Carole
___________________Belhanda
___________Gomis

1 x Transfer ile Şampiyonluğa oynarız

1. Şu an gelecek hoca büyük ihtimalle transfer operasyonunu durdurur. Hep böyle olmuştur. Eldekileri motive derim filan diye düşünür.
2. Şu an gelebilecek faydalı hoca yok.
3. Yönetim kendisine bir kez daha alan açar.
4. Tudor devam etsin, operasyonu tamamlasın sezona girelim başarısız olursa ya Mayıs' kadar geçici hocalarla devam edilir ya da olağanstü kongre olur. O zaman da yeni yönetim adam gibi hoca getirir. Başarılı olursa zaten ne ala.

Yazdiklarin mantikli tamam eyvallah ama daha sezon baslamadan bir sezonu daha cöpe atmis oluruz

Bir taraftan hak veriyorum diger taraftan hoca degisikligi yeni heyecan olur diyorum

Ha sunu da belirtmek lazim,dursun oldugu sürece sampiyonluk hayal ama yazdigim gibi en azindan yeni bir hoca gelsin biraz heyecan olsun.

____________Muslera
Mariano__Maicon__XXX___XXX
___________XXX____XXX
XXX________Belhanda______XXX
______________Gomis

6 Transfer muazzam olur
5 Transfer de iyi olur
4 Transfer minimum olur
1-3 Hezimete yol açar.

Gokay abinin söyledigi gibi genc topculari galiba sov icin aldik kampa

_______________Muslera
_________Serdar_Maicon_Ahmet
Linnes__Selcuk_Tolga_Transfer__Carole
___________________Belhanda
___________Gomis

1 x Transfer ile Şampiyonluğa oynarız

Şu kadro fmde bile şampiyon yapamazsın gerçekçi olmak lazım.Şu kadronun olabileceği max başarı 3.lüktür

Stoke, Torino'dan Imbula icin 18 milyon satin alma zorunlulugu talep etmis ve sonraki satistan pay istemis. Transfer zor.

di marzio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt