Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar bira+havuz keyfi yapıyor ya. Keyifler gayet yerinde. Bizde burada derbeder olalım. Kimin şeyinde?

Mert Günok
Jason Denayer
İvan Strinic
Fernando Reges
Giannelli İmbula
Sofian Feghouli
Joel Campbell
İsterük

"Basına yansıyan isimlerin hemen hemen hepsini istiyoruz"

Denayer, Feghouli, Fernando, İmbula, Ndiaye, Strinic, Mert, Volken Sen, Kono

h.o

Thomas Delaney
Stefan Johanssen
Dembele

Şu üç futbolcuyu kadromuza dahil etmeliydik geçen sezon.Hem maliyetleri düşüktü hem yaş ortalamasını düşürürdük hem de orta saha sorunumuzu çözerdik(Delaney-Johanssen ikilisi ile).Yine daha önceden Emre Mor,Kaputska gibi genç,gelecek vaat eden futbolcuları da kaçırdık.

muslera
mariano maicon denayer baba
fernando imbula
feghouli belhanda jese
gomis

tarzi bir ilk 11imiz olmazsa sezonu baslamadan kapatabiliriz bence Alper Altun da katilacaktir

Baktılar inen uçak yok bizim uçak kalktı

İmbula' dan emin değildim. Ancak düşündüm de İmbula - Fernando - Belhanda ile 4-3-3 formatı çok sağlam olur; orta sahada fiziksel yönden aciz adamları izlemekten ruhum daraldı, futboldan soğudum...

Tabi Feghouli' nin alınacağını varsayarsak, diğer kanada mutlak surette skorer bir kanat-forvet oyuncusu da şart bu format için...

Bu Strinic iyi mi bari, mesela 3 buyuklerin solbekleriyle karsilastirabilecek bir renktas var mi?

İmbula' dan emin değildim. Ancak düşündüm de İmbula - Fernando - Belhanda ile 4-3-3 formatı çok sağlam olur; orta sahada fiziksel yönden aciz adamları izlemekten ruhum daraldı, futboldan soğudum...

Tabi Feghouli' nin alınacağını varsayarsak, diğer kanada mutlak surette skorer bir kanat-forvet oyuncusu da şart bu format için...
Kanatlarda feghouli bruma olacaktı of off

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lan heriflere bak yahu 1 değil tam 3 adet sahtekarlık yaptılar bu sene
1- İstenmeyip fesih edilen volkan şen'in ödeyeceği 1 milyon euro
2-Ertuğrul transferinde bonservis olarak 1 milyon euro alınması(oyuncu eklemek için tam lazım olan bedel)
3-İsla transferini güya ücretsiz yapılması.

Akla mantığa sığmayan 3 hareket fifa/uefa'nın tff disiplin kurulu edasıyla sahtekarlık yapmadığını kanıtla demesi gerekir. Bunun peşine düşmeyen kurumların gözümde değeri yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt