Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlar götürür de tudor götüremez.iyi malzemeleri ancak iyi bi aşçı güzel bi yemeğe çevirebilirMuslera Mariano Maicon Denayer Linnes İmbula Fernando Feghouli Belhanda Volkan Gomis
Ligi rahat götürür.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sence kendini conte sanan egolu hırdavat böyle bişeyi kabul eder mi. karabükten ötesi büyük gelir buna başımıza bela olduŞöyle de olabilir. Lucescu +tudor.
Lucrscunun yanında 1-2sene yardımcılığı yapsın sonra bir şeyler öğrenirse takımı teslim alır. Kabul etmezse tudor gitsin Karabük'e bitirsin antrenörlük kursunu
"Baska takimda oynamam ben Galatasarayli Sabriyim" para bitince dansöz oldu beyefendi
Gitsin o zaman Karabük paok gibi takımları çalıştırsın. Galatasaray deneme tahtası olamaz hele ki bu kadar ciddi denli yeni yapılandırmada hiç olamaz. Bize usta birisi lazım bu yapılandırmada. Tudor da kariyerini düşünüyor ise bu modeli kabul etmesi gerekir.sence kendini conte sanan egolu hırdavat böyle bişeyi kabul eder mi. karabükten ötesi büyük gelir buna başımıza bela oldu
silkinip kendine gelmesi gereken biz değiliz 2 sezondur takımın anasını ağlatan yönetim ve 5 aydır takımın başında olmasına rağmen takımı bir adım öteye götüreyemeyen ,köy takımına rezil futbolla elenen çakma conte. gerçi bu gidişle taraftar bunları silkecek orası kesinAmma ağladınız be
Sanki dünyanın sonu geldi silkilenin kendinize gelin
@MuratUrhanBein2de sevilla granada maci tekrari var mariano oynuyor