- 3 Haziran 2015
- 56.858
- 66.023
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musap Aydinli üstad haberin olsun diye etiketliyorum, sevgiler.volkan gelir feghouli alınmazsa öyle böyle sövmem Musap bile şapka çıkarır.
Ustad mı???mMusap Aydinli üstad haberin olsun diye etiketliyorum, sevgiler.
bu yalana inanmayı okadar isterdimkiÜmit Özmüş @umitozmus
·
24 Min.
Dursun ozbek kendini kurtaracak adimi attı lucescu Galatasaray da hayırlı olsun Sneijder da dönüyor hayırlı olsun @tepe2006
Hahahahahha Duyumun krali
volkan bize tabiki de seviye atlatmaz. zaten kimse gelsin direkt 11 başlasın diye düşünmüyordur. ama yedeklerde de kaliteli, sonradan oyuna girince katkı verecek seviyede oyunculara ihtiyacımız var. elde sadece yasin var. garry zaten dediğim sebepten dolayı ilk 18'de dahi olamayacak. emrah bence yetersiz bir oyuncu, muhtemelen bu kamptan sonra yollanır.
Şuna başkan falan demeyin.Başkan'ın da yurtdışına gitmesi imza atma amaçlı diye düşünüyorum,imza şov gelebilir 1 hafta içinde
sonunda
adamların 1 senede aldıkları parayı ömrüm boyunca alamıyorum nasıl bitiriyorlar o parayı hayret"Baska takimda oynamam ben Galatasarayli Sabriyim" para bitince dansöz oldu beyefendi
"Baska takimda oynamam ben Galatasarayli Sabriyim" para bitince dansöz oldu beyefendi
Ümit Özmüş @umitozmus
·
24 Min.
Dursun ozbek kendini kurtaracak adimi attı lucescu Galatasaray da hayırlı olsun Sneijder da dönüyor hayırlı olsun @tepe2006
Hahahahahha Duyumun krali
Östersunds'un Nijeryalı oyuncusu Alhaji Gero: "Tanrı yardım eder ve bir gün Galatasaray için oynarsam, sahada kusana kadar koşarım." (Sporx)
Adammmm
adamların 1 senede aldıkları parayı ömrüm boyunca alamıyorum nasıl bitiriyorlar o parayı hayret