Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
34bb13a13c5e97eeef237216b5245de3.jpg

volkan bize tabiki de seviye atlatmaz. zaten kimse gelsin direkt 11 başlasın diye düşünmüyordur. ama yedeklerde de kaliteli, sonradan oyuna girince katkı verecek seviyede oyunculara ihtiyacımız var. elde sadece yasin var. garry zaten dediğim sebepten dolayı ilk 18'de dahi olamayacak. emrah bence yetersiz bir oyuncu, muhtemelen bu kamptan sonra yollanır.

Volkan Şenin Ts ve Fbde ne kadar yetersiz kaldığı ortada.bana göre yaşı,maliyeti ve kalitesi falan hiçbir yönden olumlu bulmadığım bir transfer olur.10 banko yabancı+Linnes,Carole,Rodrigues+Yerliler(Yedek Kaleci,Ahmet,Serdar,Selçuk,Tolga,Yasin,Emrah,Eren+Altyapıdakiler)bana göre yeterli bir kadro olur.Volkanı lüzumi bulmuyorum

Terim hocam zamanında Arnoutovici istiyordu.

Şimdi 28 milyon euroya West hamda

Lucescu yu diğer yöneticiler ve yönetim dışında birileri getirmeye çalışıyor gibi sanki. Dursun Özbek de Cenk ile ülkeyi terk ederek kaçtı belkide :)

Östersunds'un Nijeryalı oyuncusu Alhaji Gero: "Tanrı yardım eder ve bir gün Galatasaray için oynarsam, sahada kusana kadar koşarım." (Sporx)

Adammmm

Ben lucescu dan bu saatten sonra eski performansını beklemiyorum. Adam shaktar da iyi oyuncular, yüksek bütçeler ile çalıştı. Bu saatten sonra bizim çöp kadroyu idare edebileceğini sanmıyorum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şöyle de olabilir. Lucescu +tudor.
Lucrscunun yanında 1-2sene yardımcılığı yapsın sonra bir şeyler öğrenirse takımı teslim alır. Kabul etmezse tudor gitsin Karabük'e bitirsin antrenörlük kursunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt