Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feg fernando imbula gelsin sampiyon oluruz rahatlikla.
sorun kadro kalitesi bu 3 oyuncu geldimi epeyce artiyor.

Galatasaray, 2. kamp dönemi için yurt dışına çıkacak. Tudor, bu kamp döneminde takıma fiziksel yükleme yapmak istiyor. (NTV Spor)

Kanatlara Feghouli - Transfer

Backup Volkan - Garrye fitim bu sezon

Yasin Sinan kesin gönderilmeli, tahamül edemiyorum bu zırtolara

Arkadaş Volkana 5 yabancı alsak bile anlam veremiyorum hatta Garry ve Yasin varken inanılmaz saçma olur umarım gelmez bi şekilde

ben de feg ve kono gelse dahi ki kono şu saatten sonra hayal. volkan 1m yıllık ücret civarında takıma kazandırılmalı. eğer orta sahaya 2 tranfer yaparsak takımda sadece stoper mevkisinde yerli oyuncu oynayacak hatta denayer ismi falan da geçiyor. hiç yerli oyuncu olmayadabilir. ilk 11'de 1 tane yerli olacağını varsayarsak yedeklerde 6 yerli, 1 yabancı olması lazım. bu yabancı muhtemelen her iki bekte de oynayabilen linnes olacak. yani yedeklerde işe yaramaz, sonradan oyuna girse dahi hiç bir etkinliği olmayacak eldeki yerli çöplerle dolu olacak. ben volkan'ın alınabilecek en iyi yerli kanatlardan olduğunu düşünüyorum. sonradan oyuna girip katkı verebilecek ve yasin gibi de ronaldo triplerine girmeyecek bir oyuncu.

yanliz o gelecek 3 4 transferi bi zahmet yetistirsinler kampa yoksa o calismadan birsey anlayamyacaklar.
bu ligi zaten kondisyonu olan takimlar götürüyor.
bizim son 2 senedir en büyük sorunumuz olan.
simdi yüklenme yapiliyor daha monte edilecek 4 oyuncu yok kadroda buda yine aklica is degil.
takimdan giden oyuncu olacak onlara kondisyon calistirma yapsan ne olur.
bu yüzden o 3 4 oyuncu kamp balsar baslamaz katilmali.

Son düzenleme:
Lucescu İstanbul'daymış İnstagrama foto atan adam çok yakında yazmış

Fizik yaptira yaptira Smackdowna çikaracak heralde oyunculari
97162ad67509651dfd98e256ca7481e3.jpg

Twitter

link bu arkadaşlar fotoyu atan adamı araştırdım Tr'de Luce'ye en yakın dostlarından biriyiş boğazda tekneden foto atmış

ben de feg ve kono gelse dahi ki kono şu saatten sonra hayal. volkan 1m yıllık ücret civarında takıma kazandırılmalı. eğer orta sahaya 2 tranfer yaparsak takımda sadece stoper mevkisinde yerli oyuncu oynayacak hatta denayer ismi falan da geçiyor. hiç yerli oyuncu olmayadabilir. ilk 11'de 1 tane yerli olacağını varsayarsak yedeklerde 6 yerli, 1 yabancı olması lazım. bu yabancı muhtemelen her iki bekte de oynayabilen linnes olacak. yani yedeklerde işe yaramaz, sonradan oyuna girse dahi hiç bir etkinliği olmayacak eldeki yerli çöplerle dolu olacak. ben volkan'ın alınabilecek en iyi yerli kanatlardan olduğunu düşünüyorum. sonradan oyuna girip katkı verebilecek ve yasin gibi de ronaldo triplerine girmeyecek bir oyuncu.

Feg-Yabancı-Rodrigues-Yasin-Emrah bana göre bu rotasyon kurtarır ancak,Volkan bize seviye atlatmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt