Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zenit Luce olayi aklimda soru isaretleri birakmiyor degil

Nice Seri'yi satmadı İmbula'yı istemiyorlar çok orta sahaları var...bence Nice muhabbeti bizle pazarlık yaparken maaş arttırma işi

Şu yozgatlı iti belhanda ile dalga geçmiş de kendi ellerinde ekici diye yıldız sandıkları mal var bize gülüyor . Okuyorsun biliyorum ama sen tam bir malsın. Bizde de suç var 10 numara mevzusu yüzünden adamı çöp yaptık maliyetten bağımsız

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8ff45dfb5f6624cd1b3cdb162afcde2b.jpg

Başkan'ın da yurtdışına gitmesi imza atma amaçlı diye düşünüyorum,imza şov gelebilir 1 hafta içinde

YouTube

Belhanda'nin topla buluştuğu anlar.

Aslinda bu adam için saglam kanat ve 2 cigersiz ortasaha lazim sonra daha fazla sorumluluk aldığı taktirde ligde çok can yakabilir
Ben son maçtaki korkak oyununun sakatlığından kaynaklandığını düşünüyorum, yeni transferler abartıldığı kadar kötü oynamadı, geçen sene belhandanın oynadığı pozisyon dışında forvette eren ve iyi kötü bir podolski, defans zaten allaha emanetti.. Belhandanın dribbling yapabilmesi avantaj bence

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2eb9a23840f12e23db51707927d78fd5.jpg

Adamlardaki tv gelirine bak. Bunlarla rekabet edecez he

Ümit Özmüş @umitozmus
·
24 Min.

Dursun ozbek kendini kurtaracak adimi attı lucescu Galatasaray da hayırlı olsun Sneijder da dönüyor hayırlı olsun @tepe2006

Hahahahahha Duyumun krali

Ben son maçtaki korkak oyununun sakatlığından kaynaklandığını düşünüyorum, yeni transferler abartıldığı kadar kötü oynamadı, geçen sene belhandanın oynadığı pozisyon dışında forvette eren ve iyi kötü bir podolski, defans zaten allaha emanetti.. Belhandanın dribbling yapabilmesi avantaj bence

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çabukluğu ve tekniği iyiydi ama kendi kalitesinde hucumda oynayabilecegi tek adam Gomis. 2 kişi birsey yapamazlar işte

Feg-Yabancı-Rodrigues-Yasin-Emrah bana göre bu rotasyon kurtarır ancak,Volkan bize seviye atlatmaz

volkan bize tabiki de seviye atlatmaz. zaten kimse gelsin direkt 11 başlasın diye düşünmüyordur. ama yedeklerde de kaliteli, sonradan oyuna girince katkı verecek seviyede oyunculara ihtiyacımız var. elde sadece yasin var. garry zaten dediğim sebepten dolayı ilk 18'de dahi olamayacak. emrah bence yetersiz bir oyuncu, muhtemelen bu kamptan sonra yollanır.

d4f43e6ada93b7240cd411fd16dd694e.jpg

e47954ba394e3431e10a75f844bf1e50.jpg

Yillar once taninmiyorken rt hilesi yapan selman :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt