- 3 Haziran 2015
- 56.859
- 66.025
- 4.143
Zenit Luce olayi aklimda soru isaretleri birakmiyor degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet iste arnutovici aldilar resmen.ozaman feg bitti.
west ham haberlerde önce oyuncu alincak ondan sonra feg gidebilir diye haber yapiyordular.
Ben son maçtaki korkak oyununun sakatlığından kaynaklandığını düşünüyorum, yeni transferler abartıldığı kadar kötü oynamadı, geçen sene belhandanın oynadığı pozisyon dışında forvette eren ve iyi kötü bir podolski, defans zaten allaha emanetti.. Belhandanın dribbling yapabilmesi avantaj benceYouTube
Belhanda'nin topla buluştuğu anlar.
Aslinda bu adam için saglam kanat ve 2 cigersiz ortasaha lazim sonra daha fazla sorumluluk aldığı taktirde ligde çok can yakabilir
bir zahmet artık çalışmaya başlasınlarBaşkan'ın da yurtdışına gitmesi imza atma amaçlı diye düşünüyorum,imza şov gelebilir 1 hafta içinde
Çabukluğu ve tekniği iyiydi ama kendi kalitesinde hucumda oynayabilecegi tek adam Gomis. 2 kişi birsey yapamazlar işteBen son maçtaki korkak oyununun sakatlığından kaynaklandığını düşünüyorum, yeni transferler abartıldığı kadar kötü oynamadı, geçen sene belhandanın oynadığı pozisyon dışında forvette eren ve iyi kötü bir podolski, defans zaten allaha emanetti.. Belhandanın dribbling yapabilmesi avantaj bence
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
takipçi kasma hevesi olan biri sanirimÜmit Özmüş @umitozmus
·
24 Min.
Dursun ozbek kendini kurtaracak adimi attı lucescu Galatasaray da hayırlı olsun Sneijder da dönüyor hayırlı olsun @tepe2006
Bu arkadas kim
Feg-Yabancı-Rodrigues-Yasin-Emrah bana göre bu rotasyon kurtarır ancak,Volkan bize seviye atlatmaz
Adamlar daha ucuz belhanda yı alamadı imbula yı nasıl alsınlar kiralık olmayacak ise.Nice Seri'yi satmadı İmbula'yı istemiyorlar çok orta sahaları var...bence Nice muhabbeti bizle pazarlık yaparken maaş arttırma işi