Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.229
- 12.974
- 2.658
feg fernando imbula gelsin sampiyon oluruz rahatlikla.
sorun kadro kalitesi bu 3 oyuncu geldimi epeyce artiyor.
sorun kadro kalitesi bu 3 oyuncu geldimi epeyce artiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaş Volkana 5 yabancı alsak bile anlam veremiyorum hatta Garry ve Yasin varken inanılmaz saçma olur umarım gelmez bi şekilde
Galatasaray, 2. kamp dönemi için yurt dışına çıkacak. Tudor, bu kamp döneminde takıma fiziksel yükleme yapmak istiyor. (NTV Spor)
fazla yüklemesin motoru yakar sonra. başlayacam yüklemesine de kondisyonuna da takımın ne taktik planı var ne uyumu var.Galatasaray, 2. kamp dönemi için yurt dışına çıkacak. Tudor, bu kamp döneminde takıma fiziksel yükleme yapmak istiyor. (NTV Spor)
duyum yok mu
Feg olacak.
Lucescu İstanbul'daymış İnstagrama foto atan adam çok yakında yazmış
Lucescu İstanbul'daymış İnstagrama foto atan adam çok yakında yazmış
Fizik yaptira yaptira Smackdowna çikaracak heralde oyunculari
imbula yattı mı kardeş
rahmetli iyi td di
link bu arkadaşlar fotoyu atan adamı araştırdım Tr'de Luce'ye en yakın dostlarından biriyiş boğazda tekneden foto atmış
ben de feg ve kono gelse dahi ki kono şu saatten sonra hayal. volkan 1m yıllık ücret civarında takıma kazandırılmalı. eğer orta sahaya 2 tranfer yaparsak takımda sadece stoper mevkisinde yerli oyuncu oynayacak hatta denayer ismi falan da geçiyor. hiç yerli oyuncu olmayadabilir. ilk 11'de 1 tane yerli olacağını varsayarsak yedeklerde 6 yerli, 1 yabancı olması lazım. bu yabancı muhtemelen her iki bekte de oynayabilen linnes olacak. yani yedeklerde işe yaramaz, sonradan oyuna girse dahi hiç bir etkinliği olmayacak eldeki yerli çöplerle dolu olacak. ben volkan'ın alınabilecek en iyi yerli kanatlardan olduğunu düşünüyorum. sonradan oyuna girip katkı verebilecek ve yasin gibi de ronaldo triplerine girmeyecek bir oyuncu.
belhanda , gomis sakatlanırGalatasaray, 2. kamp dönemi için yurt dışına çıkacak. Tudor, bu kamp döneminde takıma fiziksel yükleme yapmak istiyor. (NTV Spor)