Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
strinic bitti filan diyorlar delircem yemin ediyorum napolinin yamamak için yer aradığı adama bonservis verip alıyoruz rezaletin daniskası caroleden daha kötü bir oyuncu öyle deyim anlarsınız.Fernandoya 29 yaşındaki oyuncuyada 8 milyon euro bonservis verildiği iddaa ediliyor umarım şakadır.
274f88ee8db83c556e11929df74154f9.gif

Ozan Puki

Geçen baba gündüzü seviyormusun sormuştun. Jeton şimdi düştü pc den uzun zaman aradan sonra giriş yaparken vallahi :) ceptem görülmüyor rütbeler. Bende diyorum durup dururken ne baba gündüzü soruyor bu diye bana

Beşiktaş, Gaziantepspor'dan 21 yaşındaki kanat oyuncusu Orkan Çınar'ı transfer etti. (NTV Spor)

strinic bitti filan diyorlar delircem yemin ediyorum napolinin yamamak için yer aradığı adama bonservis verip alıyoruz rezaletin daniskası caroleden daha kötü bir oyuncu öyle deyim anlarsınız.Fernandoya 29 yaşındaki oyuncuyada 8 milyon euro bonservis verildiği iddaa ediliyor umarım şakadır.
18e1c106776d955f0c98e1d436bc3214.jpg

beşiktaş yusuf erdogan olmayınca orkanı alıp kanat transferini kapatmış belliki.

josef ve topalamı verek 8 milyonu

Artık bu transfer mevzuunun benim açımdan bir anlamı kalmadı. Amacı Türk olmayan takımları yenmek üzere kurulmuş bu takım Edirne ötesinde beş para etmez köy takımlarına bile madara oluyorsa, bu saatten sonra ligi 90 puanla şampiyon tamamlasa ne önemi var ki? Höstresund rezilliğinden sonra sezon benim için bitmiştir. Size hayırlı nöbetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt