Burak Özgen
Tecrübeli Üye
- 25 Ekim 2011
- 5.250
- 854
- 1.258
o kadar mallar ki trollüğü bile yapamıyor lan bu kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
strinic bitti filan diyorlar delircem yemin ediyorum napolinin yamamak için yer aradığı adama bonservis verip alıyoruz rezaletin daniskası caroleden daha kötü bir oyuncu öyle deyim anlarsınız.Fernandoya 29 yaşındaki oyuncuyada 8 milyon euro bonservis verildiği iddaa ediliyor umarım şakadır.
strinic bitti filan diyorlar delircem yemin ediyorum napolinin yamamak için yer aradığı adama bonservis verip alıyoruz rezaletin daniskası caroleden daha kötü bir oyuncu öyle deyim anlarsınız.Fernandoya 29 yaşındaki oyuncuyada 8 milyon euro bonservis verildiği iddaa ediliyor umarım şakadır.
soyadının arslan olmasından belli kuş olduğu
Abart abart. Anlamadık sanki.strinic bitti filan diyorlar delircem yemin ediyorum napolinin yamamak için yer aradığı adama bonservis verip alıyoruz rezaletin daniskası caroleden daha kötü bir oyuncu öyle deyim anlarsınız.Fernandoya 29 yaşındaki oyuncuyada 8 milyon euro bonservis verildiği iddaa ediliyor umarım şakadır.