Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ismi tamamen kücük yazilmis üyeler cogunlukla bir degisik oluyor nedense.

Fernando gelsin çöp çıkmazsa forumdan iki kişiye forma hediye etçem biri 100.yıl forması biri 2011-2012 sezonu forması hadi bakalım.Ben çöp çıkıcak diyorum.

fernandonun neresi çöp be?sen kimi izledin de çöp diyosun?troll musun nesin?senle mi ugrascaz bi de.atın şu fenerliyi.

Fernando'yu beğenmiyor adamlar böyle taraftara Mehmet Güven-Mustafa Sarp ikilisi izleteceksin

Adam ortalığı germek için elinden geleni yapıyo tamam ag fernando çöp s. git kendi çöplüğüne

olm sen yokken ben vardım burda 2010 dan beri üyeyim ben eski hesap dursuna 4-5 sefer küfür etmem sonucu ban yedi burdan giriyorum.

Kullandığın kelimelere ve dil bilgisine baktığımda 2010 yılında 10 yaşında olduğunu düşünüyorum. O yüzden ciddiye almıyorum.

Feghouli bence üst düzey kanat oyuncusu Valencia performansıyla alamazdın zaten West Ham dönemi biraz şansımıza oldu o yüzden maaşına çok takmadım fakat Belhanda'da Gomis'te ederinin çok fazlasına geldi.

murat özen denen bjkli feg transferi maliyeti icin anahtarida verselermis diyor :D
Aboubakar'in kiralama ucretleri daha fazlaydi

Fernandoya 3 Milyon veririz maximum yıllık bonserviside 6'yı geçmez diyorum

yok 5 milyon alacak yillik

çok fark yaratacak oyuncular alıyoruz ama hoca ve başkan umut vaadetmiyor

Maliyetler umrumda bile degil feghouli ve fernando gelsin artik kaliteli topcular izlemek istiyorum. Taner karaman hesaplasin asporda maliyetlerini.

JlzXXQ.png

Bayern küme düser...

jWNLLm.png

Real Madrid bile düser...

Isterse Ancelotti olsun isterse Zidane olsun.

Demek istedigim Tudor giderse, atiyorum Luce gelirse birsey degismez.

Oyuncular degismedigi sürece bir mokum olmaz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt