Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sürü çöpü takıma doldurup performans bekleyeceğimize, Fernando ve Feghouli gibi kalitesinden emin olduğumuz oyuncuları yüksek maliyet de olsa almak çok mantıklı.

Özellikle Fernando tam aradığımız adam.

Bu arada marianonun sol bek olanı = Jaume Costa
Aynen öyle.Bizim sorunumuz kaliteli adamlara yüksek maaş vermek değil.Asıl sorun çöplere 1-1.5-2 milyon vermemiz.Şimdi Muslera 3.5 alıyor,Donk 1.5 alıyor ve kim itira eder Donk hiç transfer edilmese ve Muslera 5 milyon alsa? Mesela ilk 11 tümüyle 3 milyon alsa toplam 33 milyon yapıyor.Geri kalan 11 yedek 2 milyon (farazi) alsa toplam 22 milyon ediyor.Şöyle bir tabloda bile 55 milyon yapıyor ve sınır olan 65 milyondan 10 milyon gerideyiz.Paralar yeterki kaliteli adamlara verilsin de yılık 4 mü alır 5 mi alır umrumda olmaz.

3 tllik adama 5 tl verirsen tabii gelir. Burada transfer başarısı falan yok. Riva parasını yiyip süpürüyor şerefsiz.

Dirar parasına Feghouli alınıyor. Neresi pahalı? Yıllık ücreti 4 olsun, dibine kadar hakeder. Gomis ve Belhanda fazla alıyor, Feghouli değil.

sorun transfer değil dursun faydasızı.o gitmeden rahat yok bize.

DFb4HzPXgAIv2eF.jpg

Transfer yapmayın, istifa edin şerefsizler. Neymar'ı da alsanız fikrimiz değişmeyecek. Sizddn nefret ediyoruz.

Bi durun beyler. Şu transferler bitsin, ondan sonra yönetime tekme basarız. Ama şu şartlarda Feghouli gibi adamlar şart.

Feghouli ve Fernando'dan nasıl bu kadar eminiz beyler? Ntvspor ve Bein'de bu ikiliye dair kesinleşen bir haber yok.

Feghouli'nin 3.5 falan normal Belhanda ve Gomis'e fazla verildi....Mariano ve Maicon gayet normal....

Rotasyona bile adam lazım bu takım çok zor adam olur en az 5-6 ilk 11 e kalbur üstü adam gelecek ben inanmıyorum valahi zerre ümidim kalmadı.

iyi futbolcuya verilen para beni rahatsız etmez. fernando ve feghuli çok kaliteli oyuncular, yetrki alsınlar bunları. fernando yerine donk ve tolgayı aldığımızı düşünelim aşağı yukarı aynı paraya geliyor. hangisi mantıklı. keşke o zamanda böyle düşünebilseydik. şimdi bu çöplerle uğraşmıyor olurduk.

Aysal döneminden sonra ilk defa transfer hamlelerini beğeniyorum.

İyi futbol iyi oyuncular ile oynanır.

Denayer
Strinic/Costa
Fernando
Feghouli
Volkan Şen
Mert Günok

Olmak üzere 6 oyuncu takıma katılacak muhtemelen

Ve kadro:

Muslera
Mariano Maicon Denayer Strinic
Feghouli Fernando Selçuk Volkan
Belhanda
Gomis

Yedekler:

Mert Günok
Serdar
Ahmet
Linnes
Tolga
Yasin
Gary
Eren

Olacak gibi

eğer Fernando geliyorsa yanına ofansif katkısı yüksek bir orta saha alınmalı Lewis Baker gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt