Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şampiyonlar kupası nın statüsü çok iyi bence, uefa da böyle bir sistem getirebilir liglere. 90 dk Berabere biterse iki takıma 1er puan, üzerine uzatma oynatmadan 5er penaltı, kazanana extra 1 puan daha ,

Donk +hakan balta (maaşının yarısınıda öderiz) + 5 mio karşılığında bitebilir ndiaye ama tekrar söylüyorum bu adam önlibero değil

Var mı gelen giden,yada gelecek denilen,uçağa bindi denilen isimler söyleyin. :)

Osmanlı salak bukadar diyorsun yani.

osmanlının alman sportif direktörü filan var iyi yönetiliyor. west ham anlaştı alacak diyorlardı geçen hafta olmadı ee kaç para istiyorlar yani west hamın para sıkıntısı yok..
demekki başka birşey oldu orda bonservisle alakalı değil. osmanlınında gidip 15 mio isteyecek hali yok west hamdan yarım sezon leş oynamış adama + osmanlı topçusuna o para verilmez

Hamza olsaydı olurdu

Bu Ateş üfleyerek sönmez

hakan baltayı istiyorlar zaten donk u almayabilirler başka birini alırlar belki yada 1 mio fazla verilir yani çok mühim değil ama tekrar söylüyorum bu adam beklediğiniz oyuncu değil zamanında batista vardı antebden gelen onun gibi hayal kırıklığı yaratabilir.

osmanlının alman sportif direktörü filan var iyi yönetiliyor. west ham anlaştı alacak diyorlardı geçen hafta olmadı ee kaç para istiyorlar yani west hamın para sıkıntısı yok..
demekki başka birşey oldu orda bonservisle alakalı değil. osmanlınında gidip 15 mio isteyecek hali yok west hamdan yarım sezon leş oynamış adama + osmanlı topçusuna o para verilmez
Donk ve baltayı ne yapsınlar Puki ondan salak mı sordum.

Fernando Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Strinic
Fernando
Badou - Belhanda
Feghouli - Gomis - Yasin​

4b5ddac501a8c3be49d773d6bd3bd9d5.jpg

Basinda adi gecen isimlere bakiyorum da tudor'un dedigi top team gerceklesecek galiba

Donk ve baltayı ne yapsınlar Puki ondan salak mı sordum.

hakanı istiyorlar zaten haberler çıktı. donk da olmazsa başkası olur yada 1 mio fazla verilsin yani bu adamın ederi budur fazlası zarar osmanlınında 10 mio filan istediğini sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt