- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
Emre Aslan GSC günsonu derlemesi yayınlandımı kenk?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Badou nun şut özelliği falan aynı Umut Bulut gibi.
sent via GSC
Bu şampiyonlar kupası nın statüsü çok iyi bence, uefa da böyle bir sistem getirebilir liglere. 90 dk Berabere biterse iki takıma 1er puan, üzerine uzatma oynatmadan 5er penaltı, kazanana extra 1 puan daha ,
Osmanlı salak bukadar diyorsun yani.Donk +hakan balta (maaşının yarısınıda öderiz) + 5 mio karşılığında bitebilir ndiaye ama tekrar söylüyorum bu adam önlibero değil
Hamza olsaydı olurduDonk +hakan balta (maaşının yarısınıda öderiz) + 5 mio karşılığında bitebilir ndiaye ama tekrar söylüyorum bu adam önlibero değil
Osmanlı salak bukadar diyorsun yani.
Cenk Ergün'ün İngiltere uçağına binmesine izin verilmemiş , yanında aşırı yanıcı madde taşıyormuş..Var mı gelen giden,yada gelecek denilen,uçağa bindi denilen isimler söyleyin.![]()
Hamza olsaydı olurdu
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Donk ve baltayı ne yapsınlar Puki ondan salak mı sordum.osmanlının alman sportif direktörü filan var iyi yönetiliyor. west ham anlaştı alacak diyorlardı geçen hafta olmadı ee kaç para istiyorlar yani west hamın para sıkıntısı yok..
demekki başka birşey oldu orda bonservisle alakalı değil. osmanlınında gidip 15 mio isteyecek hali yok west hamdan yarım sezon leş oynamış adama + osmanlı topçusuna o para verilmez
Fernando Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Strinic
Fernando
Badou - Belhanda
Feghouli - Gomis - Yasin:atess:
Donk ve baltayı ne yapsınlar Puki ondan salak mı sordum.
Birhan vatansever kiralık gitti umarım
bonservissiz gitti direkt diye biliyorumBirhan vatansever kiralık gitti umarım