Cüneyt-Güler
Yeni Üye
- 5 Ocak 2010
- 79
- 3
- 1.278
Ne sormak istediniz anlayamadım?
Ligin en kötü kadrosu bizde bunlar hala tudorun arkasindayiz diyor demissin ya
Bende diyorum ki transferleri tudormu yapiyor veya engelliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne sormak istediniz anlayamadım?
Zaten Tudor devam ederse ligin ortalarına doğru bir çok oyuncuyla ciddi sıkıntılar yaşayacak.
Bu adamdan ne kadar kısa sürede kurtulursak bizim için o kadar kardır.
Zaten Tudor devam ederse ligin ortalarına doğru bir çok oyuncuyla ciddi sıkıntılar yaşayacak.
Ligin en kötü kadrosu bizde bunlar hala tudorun arkasindayiz diyor demissin ya
Bende diyorum ki transferleri tudormu yapiyor veya engelliyor
Size şuradan biraz tiner verelim o zaman.Bjk aboubakari alirsa g.o. bjk sampi
Ozturk u cok istiyordum ama şüphelerim var artik,diger konu da sonuna kadar katiliyorum. Osmanli nasıl bitti zevke sefaya duskun is bilmez son donem.padisahlarini begenmeyen istediklerini yaptiramadiklari zaman indiren yeniceriler sayesinde iste bizde de durum benzerbizim oyuncular(eskiler) lucescu ile de sorun yaşar bu heriflerin hepsini göndermeden rahat yok,umarım seneye Adnan Öztürk gelir ve altyapıdaki çocukları korkusuzca oynatacak Puel gibi bir hoca getirir
Tudorun bu takimi sampiyon yapacagini dusunen varsa tineri ona verSize şuradan biraz tiner verelim o zaman.
Calisan, disiplinli ve istekli oyuncuyla neden sorun yasasin? Tembel, fitne cikarmaya calisan oyuncularnan yasayabilir sikintiyi. Onlari da gönderir insallah, isimlere bakmaksizin. Son senelerde burayi dingonun ahiri zanneden futbolcumuz cok.
Sneijder olayını da Tudor'a yıkacaklar